| Nisan 16, 2009, 12:36:55 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
Karar verdim yasadigim bir çok seyden sonra lanetlendim ben.
Dokunma bana... Bulasici bir hastaligim ben, .. “YALNIZLIK” .. buLa$ma senide yakarim…
Kimseyi sevmemek üzere ah aldim kimden bilmem, bilsem ne yapardim onu da bilmiyorum ya, ne farkeder ki sattiminin dünyasinda bu sekilde yasamak veya baska türlü! Sadece sana güzel hayat ve yanindakine, bana zindan, bana ölüme denk, bana kahrolasi, lanetini aldim biliyorum. Talihim yok bahtim kara gibi klise bir sarkinin arasinda sikistim kaldim, ne üste çikabiliyorum ne alta girebiliyorum, ortadayim. Makas getirin bana, KESİN BENİ HAYATTAN!. Sigara daha çok sigara, daha çok duman, yok edin beni dumanlar arsinda kimse görmez. Gikim çikarsa adam deqiLim, kanim aksa da silin gitsin, izi kalmaz. Izim kalmaz dünyada, yokum zaten, hiçim ben, hiçbirseyim.
Sen bakma sadece adim var cisimlerin oldugu gibi, ot gibi, masa gibi, böcek gibi, isimler var özel degil, özel olsa nolur, ne özelligimiz var ki. Kendi içimde yasamaktan biktim, duyulmuyor sesim, sesimin çikmadigi aralik kapilarda , izbe sokaklarda, köhne evlerde rutubet kokuyorum artik. Kanalizasyon çukuru bu sehir, herkese bulasmis. Sahi ucunda Ölüm var mi? Varsa beni bulamiyor ölüm deqiLmi, yasama itiyor ama yasanmiyor lanet olsun,LANETLİYİM BEN!!. Nefes almamak üzere lanetlendim. Gözlerim nerde? Kim çaldiysa gözlerimi, hangi kuytudaysa çiksin, ben böyle bir el kursun atar gibi bakmazdim. Bu gözler kimin? Bakmak istemiyorum aynaya, aynalar beni görmek istemiyor, bu benim suretim degil, gençligimi verin bana, nerde unuttum benligimi, hatirlamaliyim...
Sadece karanlik buralari farkli gösteriyor insani, bu isiklar sahte, kesin sehrin elektriklerini çiksin gerçek yüzler ortaya, los isikta güzel gözüküyoruz sadece, ama vampirligimiz, kan emiciligimiz aydinlanmali. YETER ARTIK KENDI KANIMI EMMEKTEN BIKTIM!! Kendi kanima bu saplantili bagimliligimdan kurtarin beni, kaldirin lanetimi, rahat birakin beni ne oLur, öldürün beni... Yalvarirken diz çökmek daha mi etkili olur, yalnizlik buralardasin, cisim ol gözük bana diz çöküp yalvaracagim. Ellerimi ver nolur... Kimse dokunmasin bana.. Kimse konusmasin sagirim duymuyorum.. Hayir saçlarim güzel degil, daginik, darma duman, uzun karanlik geceler gibi karismis.. Nerdesin... Ey sen bekledigim her neysen nerdesin...Gel !....Yalvaririm gel!...Nolursun gel!.. Özledigim bekledigim nesin?.. Fallar neden hep yalan çikar, GEL!!!!!!...Al laneti üzerimden ya da öldür...
Nasil gelirsen geL ... ama yeterki geL
Cok yorgunum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Lanetliyim Ben Dosyasi, Lanetliyim Ben Belgesi, Lanetliyim Ben Programi, Lanetliyim Ben Oyunlari, Lanetliyim Ben Download, Lanetliyim Ben Resimleri, Lanetliyim Ben Hikayeleri, Lanetliyim Ben Haberleri, Lanetliyim Ben Indir,
Lanetliyim Ben Yükle, Lanetliyim Ben Videosu, Lanetliyim Ben Arsivi, Lanetliyim Ben Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Lanetliyim Ben, Paylasim, Oyun, Torrent,Lanetliyim Ben, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Lanetliyim Ben, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Lanetliyim Ben
|
Yükleniyor...
|