| Şubat 07, 2010, 11:37:17 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 18, 2010, 01:25:45 ÖS |
|
claire
|
thanks
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Kutu & The Box (2009) Altyazılı Dosyasi, Kutu & The Box (2009) Altyazılı Belgesi, Kutu & The Box (2009) Altyazılı Programi, Kutu & The Box (2009) Altyazılı Oyunlari, Kutu & The Box (2009) Altyazılı Download, Kutu & The Box (2009) Altyazılı Resimleri, Kutu & The Box (2009) Altyazılı Hikayeleri, Kutu & The Box (2009) Altyazılı Haberleri, Kutu & The Box (2009) Altyazılı Indir,
Kutu & The Box (2009) Altyazılı Yükle, Kutu & The Box (2009) Altyazılı Videosu, Kutu & The Box (2009) Altyazılı Arsivi, Kutu & The Box (2009) Altyazılı Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Kutu & The Box (2009) Altyazılı, Paylasim, Oyun, Torrent,Kutu & The Box (2009) Altyazılı, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Kutu & The Box (2009) Altyazılı, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Kutu & The Box (2009) Altyazılı
|
Yükleniyor...
| |