| Ocak 26, 2008, 05:23:51 ÖS |
|
|
vay be tam 50cent olucak adamisim baba ya surdan bir masalaskima gireyim arkadaslar guzel paylasim yapiyor beyendim masalaskim ı gireyim biraz ne olur :D kiz hatice bizi cekiyorlar kiz bak fotograf makinesine gördüm ayse merhabalar ben mefaret söyle gözelce cek hayriye poz vereyim memnun oldum bende bob marly
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Ocak 26, 2008, 05:33:16 ÖS |
|
bαL10cuк
|
ayy çok komikler emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 26, 2008, 09:48:28 ÖS |
|
fatcil
|
herhalleri cok güzel ya heleki bob olana bayıldım
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 26, 2008, 10:33:09 ÖS |
|
EmRe-Y
|
kikikikikiki emegine saglık kardesim ;D
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Ocak 27, 2008, 02:42:44 ÖS |
|
bysessiz19
|
teşekkurler saolun
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 22, 2008, 11:29:47 ÖS |
|
SaFKaN
|
ben bunları geç farketmişim galiba :( hiç birine göremedim :'( ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 23, 2008, 12:03:33 ÖS |
|
bαL10cuк
|
eft Muhammet abi resimler mefta yenilersen seviniriz ::)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: Komik Bebekler Dosyasi, Komik Bebekler Belgesi, Komik Bebekler Programi, Komik Bebekler Oyunlari, Komik Bebekler Download, Komik Bebekler Resimleri, Komik Bebekler Hikayeleri, Komik Bebekler Haberleri, Komik Bebekler Indir,
Komik Bebekler Yükle, Komik Bebekler Videosu, Komik Bebekler Arsivi, Komik Bebekler Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Komik Bebekler, Paylasim, Oyun, Torrent,Komik Bebekler, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Komik Bebekler, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Komik Bebekler
|
Yükleniyor...
| | | | | | |