|
Co-Admin
Üye Grubu : Full Member
Yas : 19
Kayit Tarihi : Eylül 20, 2007, 06:12:31 ÖS
Üye No : 69
Mesaj Sayisi : 847
Rep Gücü : Karma: 76
Kisisel Mesaj : тhE £s £η мa ¢OяazOη paяa SiEmpяE
|
 |
« : Şubat 14, 2008, 03:36:44 ÖS » |
|
KISIK-SIZLIĞIN SES-İ
Kısık sesle dinliyorum müziği En ufak seste bile duyulmayacak şekilde.. Duymak istediğim şey;Sadece müzik Kendimi sadece ona odaklıyorum Ve kısık ses beynimde yankılanıyor...
Kalabalık yerlerde kısık ses tonuyla, Kendi kendime konuşuyorum.. Bunu görebiliyorlar Ama duyamıyorlar...
Kısık sesle kuruyorum o bir cümleyi 'Seni seviyorum'... Kısık ses ama beynimde yankı yapıyor Çünkü söylerken sadece ona odaklanıyorum Aynı müzik dinlerken gibi...
Bazen kendini birilerine duyurman için, Kısık sesten daha fazlasına ihtiyaç duyarsın Oysaki ben bunu hiç yapamadım.. Yapamadım çünkü sesimi kesen Bir başka ses daha vardı...
Karşı koyamayacağım ve koysamda Büyük çatışma yaşayacağımı bildiğim Kalbimin sesi...
İşte bu kadar karışığım,, Ve bu kadar karışığız...
Şimdi beynimde yankı yapan kısık ses Ne müziğin sesi, Ne de Kalbimin sesi Bu kısık ses Çözümsüzlüğün sesi Olasılıksızlığın sesi...
Bu karışıklıkta ne yapacağım konusunda Tek bir ( 1 ) Fikrim bile yok..!!! Yanlış şeylerde yapabilirim Ve benim doğru bişey yapma ihtimalim Sesimin kısıklığı kadar az...
Biliyorum ki yanlış yollarda, Yanlış fikirlerle, Atacağım yanlış adımlarla İyice çözümsüzlüğe batacağım...
Kağıttan gemiden farkım kalmayacak.. Hangi suya düşersem onun akışında, Sersemleşinceye kadar, İlerlemeye devam edeceğim...
Sessizliğin içinde Titreyen mısralarımın belirsiz sessizliği...
YANLIŞ YOLLARIN BİTİMİNDE,YANLIŞLARIN OLASILIKSIZLIĞINDA,KAĞITTAN SEVDA İLE SON BULMAK VE BUNU SADECE KENDİN BİLMEN,SADECE KENDİNLE YAŞAMAN,DAHA DA ÇÖZÜMSÜZLÜĞE BATARAK HAYATIN İÇİNDE SAVRULMAK,SADECE KAĞITTAN SEVDA İLE...
EmRe-Y
|