| Kasım 13, 2011, 09:27:45 ÖS |
|
|
(c.c.) : celle celeluhu: Cenab-ı ila etmek ve yüceltmek için kullanılır. O'na mahsustur.
(s.a.v.) . sallallahu aleyhi ve sellem: peygamberimize salat ve selam olsun, peygamberimize mahsus bir duadır.
(r.a.) radiyallahu anh. Allah ondan razı olsun. sahabeler ve bazı büyük zatlar için söylenir.
( k.s.) kuddise sirruhu: Allaha onun sırrını mukaddes etsin. veliler için kullanılır.
(a.s.) . aleyhis selam: selam onun üzerine olsun: peygamberlere mahsustur.
(r.h.) rahmetullahi aleyh: allah ona rahmet etsin. mümin ölülere denir.
(h.z.) hazreti: Hazret kelimesi yüceltme manasında kullanılan bir kelimedir. Bu sebeble saygı duyulan herkes için kullanılabilir. Peygamberler, sahabeler, melekler, veli insanlar için kullanılmasında bir sakınca yoktur.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Kasım 15, 2011, 01:37:45 ÖÖ |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
bu paylaşım cok iyi olmuş.. bazılarının anlamlarına yabancıydım teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.) Dosyasi, Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.) Belgesi, Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.) Programi, Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.) Oyunlari, Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.) Download, Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.) Resimleri, Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.) Hikayeleri, Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.) Haberleri, Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.) Indir,
Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.) Yükle, Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.) Videosu, Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.) Arsivi, Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.), Paylasim, Oyun, Torrent,Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Kısaltmalar (c.c.),(s.a.v.),(r.a.),( k.s.),(a.s.),(r.h.),(h.z.)
|
Yükleniyor...
| |