| Ekim 16, 2011, 02:32:32 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
 .....
Hayat bana, kendisine bir düşün değil; binlerce düşün penceresinden bakıp, gerçeğe hangisinin daha yakın durduğunu keşfetmemi söyledi. Ben ona bir düşün penceresinden baktım, hiçbir gerçek göremedim. O ise aldırmaz tavrıma bakmadan, beni memnun edemediği için ağır sancılar çekti! Çektiği sancıları bana hissettirmemek için baharlarda gül oldu gülümsedi, dallarda yaprak oldu yeşerdi, kırlarda çiçek olup renklendi. Ben onu dalından koparıp soldurdum; o iki damla gözyaşı döktü... “Ağlıyor musun?” dedim. “Bunlar sevinç gözyaşları” dedi. Hayat bana yalan söyledi! Ben ona küstüm, o bana hâlâ küsmedi. Şimdi de, baharla birlikte kapımda bekliyor. Düşünüyorum, alsam mı onu içeri? O zaten hep içimde değil mi? “Şimdi git sonra gel!” desem, o benimle gelip, benimle gidecek değil mi? “Kış örtüsünü çekmeden, kardelenler açmadan gelme!” desem, onlar zaten hayata merhaba demek için açan, onu yeşertmek için örtüsünü çeken değil mi? “Aklımın ve yüreğimin kapılarından girmeden benim olamayacaksın” desem, o zaten aklım ve yüreğimden de içerde değil mi? Ben mi onu yaşıyorum, yoksa hayat mı beni yaşıyor? Ben mi onun içindeyim, yoksa hayat mı benim içimde? O galiba, gözlerim kapalıyken görebileceğim bir suret, kulaklarım kapalıyken duyabileceğim/sevebileceğim bir ses ve her aynaya bakışımda, bana bakan bir yüzdür... …
Kimse, düşlerinin terkine uğramadı! Ben de... Hayatım zaten bir düş…Bir gün düşeceğim toprağa ve gözlerimi sonsuz hayatın kapılarından girmek için kapatacağım. İşte o zaman, hayat denen bu düşten ilk kez uyanmış olacağım!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Kimse düşlerinin terkine uğramadı! Dosyasi, Kimse düşlerinin terkine uğramadı! Belgesi, Kimse düşlerinin terkine uğramadı! Programi, Kimse düşlerinin terkine uğramadı! Oyunlari, Kimse düşlerinin terkine uğramadı! Download, Kimse düşlerinin terkine uğramadı! Resimleri, Kimse düşlerinin terkine uğramadı! Hikayeleri, Kimse düşlerinin terkine uğramadı! Haberleri, Kimse düşlerinin terkine uğramadı! Indir,
Kimse düşlerinin terkine uğramadı! Yükle, Kimse düşlerinin terkine uğramadı! Videosu, Kimse düşlerinin terkine uğramadı! Arsivi, Kimse düşlerinin terkine uğramadı! Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Kimse düşlerinin terkine uğramadı!, Paylasim, Oyun, Torrent,Kimse düşlerinin terkine uğramadı!, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Kimse düşlerinin terkine uğramadı!, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Kimse düşlerinin terkine uğramadı!
|
Yükleniyor...
|