| Mayıs 26, 2008, 10:34:21 ÖS |
|
|
baya tanıdık geldi bana Servet abi olabilir mi :D ???
jnm tam üstüne bastın :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 26, 2008, 10:38:08 ÖS |
|
bαL10cuк
|
biliyorum
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mayıs 27, 2008, 10:50:21 ÖS |
|
fatcil
|
va vay vay görmeyeli sitede baya şeyler olmuş artık takılmanın vakti eldi galiba yine yoğunum ama en azından bir iki saat takılmakda yarar var anladığım kadarı ile...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 27, 2008, 10:53:21 ÖS |
|
SaFKaN
|
hoşgeldin abicim :) bencede artık zamanı geldi yani ;) güsel paylaşımlarından mahrum kaldık...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 28, 2008, 09:40:41 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
hoşgeldin..
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mayıs 29, 2008, 10:09:47 ÖÖ |
|
n_e_h_i_r
|
site güzel olmuş elinize sağlık
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Mayıs 29, 2008, 10:21:42 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
afiyet olsun
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: KİM YAPTI BUNU Dosyasi, KİM YAPTI BUNU Belgesi, KİM YAPTI BUNU Programi, KİM YAPTI BUNU Oyunlari, KİM YAPTI BUNU Download, KİM YAPTI BUNU Resimleri, KİM YAPTI BUNU Hikayeleri, KİM YAPTI BUNU Haberleri, KİM YAPTI BUNU Indir,
KİM YAPTI BUNU Yükle, KİM YAPTI BUNU Videosu, KİM YAPTI BUNU Arsivi, KİM YAPTI BUNU Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
KİM YAPTI BUNU, Paylasim, Oyun, Torrent,KİM YAPTI BUNU, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, KİM YAPTI BUNU, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, KİM YAPTI BUNU
|
Yükleniyor...
| | | | | | |