| Mayıs 24, 2008, 09:50:26 ÖS |
|
|
ya iki gün siteye girmedim nolmuş böle :) kim yaptı merak ettim farklı olmuş ama alışmak zor olur ellerinize sağlık ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 24, 2008, 11:23:05 ÖS |
|
bαL10cuк
|
afiyet olsun sence kim yapabilir
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mayıs 25, 2008, 12:08:38 ÖÖ |
|
BİOSHOCK
|
ben yaptım aşada yazıyor zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 25, 2008, 12:10:41 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
ne yaptın sen?
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 25, 2008, 12:20:39 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
pardon yaa şimdi anladım ne olduğunu :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 25, 2008, 12:34:08 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
hehe gecenin bu saatinde uykusuzluktandır abla :D
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mayıs 25, 2008, 12:36:08 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
yoq tanımıyorum ki anlamadım yani ben yaptım falan deyince bende diyorum ne yapmış :D baktım sonra üst kısımda yazıyormuş. neyseki cvp gelmeden çaktım davayı ;) :-*
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 25, 2008, 12:43:16 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
ii neyseki
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mayıs 25, 2008, 10:01:46 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Evet iki gundur nsıtemızx yedığı saldırdan kapalıydı edıtlemıs oldugum çöl atesı teması elımden gıttı onca modul emek bosa gıttı derken biohosck abim sağolsun temasının benımle paylastı çok yakında çöl atesınden daha ıyı olcak burası adece bıraz zaman gereklı Bioshock elerine sağlık abi
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mayıs 25, 2008, 12:04:23 ÖS |
|
skandal_cocuq
Ziyaretçi
|
BEN YAPTİM HAHAHHAHA KADİR NASIL COKERTTİM AMA SİTEYİ AKILLI OL VALLA SENIDE COKERTİRİM
BİOSHOCK SENDE ARAMIZA Hq KARDES
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 25, 2008, 02:15:44 ÖS |
|
bαL10cuк
|
madem sen çökerttin o çökertene dediğim sözler sana geldi
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mayıs 26, 2008, 08:36:27 ÖÖ |
|
skandal_cocuq
Ziyaretçi
|
kuzu iyi gelsin ama söylemene gerek yoq çekilecek birisi degilsin tekrar soyluyorum cevap yazma bana
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 26, 2008, 06:30:56 ÖS |
|
bαL10cuк
|
^^bebeto^^ bu bana bir yerden tanıdık geliyor kuzu iyi gelsin ama söylemene gerek yoq çekilecek birisi degilsin tekrar soyluyorum cevap yazma bana
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mayıs 26, 2008, 10:14:32 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Bilmem tanıdık mı geldı askısm
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mayıs 26, 2008, 10:28:11 ÖS |
|
bαL10cuк
|
baya tanıdık geldi bana Servet abi olabilir mi :D ???
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: KİM YAPTI BUNU Dosyasi, KİM YAPTI BUNU Belgesi, KİM YAPTI BUNU Programi, KİM YAPTI BUNU Oyunlari, KİM YAPTI BUNU Download, KİM YAPTI BUNU Resimleri, KİM YAPTI BUNU Hikayeleri, KİM YAPTI BUNU Haberleri, KİM YAPTI BUNU Indir,
KİM YAPTI BUNU Yükle, KİM YAPTI BUNU Videosu, KİM YAPTI BUNU Arsivi, KİM YAPTI BUNU Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
KİM YAPTI BUNU, Paylasim, Oyun, Torrent,KİM YAPTI BUNU, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, KİM YAPTI BUNU, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, KİM YAPTI BUNU
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |