| Nisan 10, 2009, 01:55:35 ÖÖ |
|
|
Bir zamanlar çok güzel bir prenses varmış. Buna aşık olan bır prens ona sanalda olsa bır kralıyet kurmuş.. Prens ve Prenses o Krallıgın Kral ve Kralıcesı olmuslar.. Kralıyet büyüyüp Dünya'ya ismini duyurdugunda Kral herseyı Kralıceye bırakmış, çıkmıs gitmiş. Bir daha Kral'ı ne gören olmus ne de duyan, Kralıçe de realda aşık olduğu insanla ve çocuguyla mutlu bır hayat sürmüş arada sırada kayıp Kral aklına gelsede bir hayal, bir ruya gibi sadece anılarla bir kaç guzel anılarla hatırlarmış...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 10, 2009, 02:12:32 ÖÖ Gönderen: GuneSsiM »
|
|
|
|
| Nisan 10, 2009, 01:57:46 ÖÖ |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
çocuk klasikleri arasına girebilecek bir masal daha :) ::)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 10, 2009, 02:02:50 ÖÖ |
|
| Nisan 10, 2009, 02:22:23 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Çok guzel olmus ama nedense bana bu hikaye yabancı gelmiyor :)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 10, 2009, 11:14:38 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
Çok guzel olmus ama nedense bana bu hikaye yabancı gelmiyor :) acaBaaaa xP
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı Dosyasi, Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı Belgesi, Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı Programi, Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı Oyunlari, Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı Download, Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı Resimleri, Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı Hikayeleri, Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı Haberleri, Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı Indir,
Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı Yükle, Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı Videosu, Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı Arsivi, Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı , Paylasim, Oyun, Torrent,Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Kayıp Kral'ın MasalAşk'ı
|
Yükleniyor...
| | | | |