| Haziran 17, 2008, 09:12:47 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 17, 2008, 09:24:49 ÖS |
|
снежинка
|
cok gzeller emeine sağlık :) :)
|
|
|
|
|
|
ѕözℓєяιη вüуüк уüяєğιη кüçüк уαηℓışℓαяıη çσк ∂σğяυℓαяıη уσк кєη∂ιηє göяє şαηѕℓıѕıη ƒαкαт вαηα göяє zαναℓℓıѕıη!!!
|
|
| Haziran 17, 2008, 09:42:44 ÖS |
|
SaFKaN
|
yok cnm yaa bunlar karmı şimdi :o
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 17, 2008, 09:47:58 ÖS |
|
снежинка
|
aynen öyle kar hepsi :) :) benzemiolar ama öle
|
|
|
|
|
|
ѕözℓєяιη вüуüк уüяєğιη кüçüк уαηℓışℓαяıη çσк ∂σğяυℓαяıη уσк кєη∂ιηє göяє şαηѕℓıѕıη ƒαкαт вαηα göяє zαναℓℓıѕıη!!!
|
|
| Haziran 17, 2008, 10:02:51 ÖS |
|
SaFKaN
|
yok bee Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap^^BeBeTo^^ bizi kekliyor herhalde kar die ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 17, 2008, 10:06:24 ÖS |
|
снежинка
|
ciddi ciddi bnlar kar keklemio :) :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Kar Resimleri Kar Şekiller Dosyasi, Kar Resimleri Kar Şekiller Belgesi, Kar Resimleri Kar Şekiller Programi, Kar Resimleri Kar Şekiller Oyunlari, Kar Resimleri Kar Şekiller Download, Kar Resimleri Kar Şekiller Resimleri, Kar Resimleri Kar Şekiller Hikayeleri, Kar Resimleri Kar Şekiller Haberleri, Kar Resimleri Kar Şekiller Indir,
Kar Resimleri Kar Şekiller Yükle, Kar Resimleri Kar Şekiller Videosu, Kar Resimleri Kar Şekiller Arsivi, Kar Resimleri Kar Şekiller Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Kar Resimleri Kar Şekiller, Paylasim, Oyun, Torrent,Kar Resimleri Kar Şekiller, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Kar Resimleri Kar Şekiller, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Kar Resimleri Kar Şekiller
|
Yükleniyor...
| | | | | |