• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: kanunsuzdan güzel sözler
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 335 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: kanunsuzdan güzel sözler  (Okunma Sayısı 335 defa)
Ekim 08, 2007, 09:07:35 ÖS
kanunsuz_hacker'in Bilgileri
kanunsuz_hacker
Jr. Member
*

Kisisel Mesaj tù®KıSh Ha©K£®-

Cinsiyet Bay
Üye ID 33
Kayit Tarihi Eylül 01, 2007, 10:07:30 ÖS
Nerden ♥ღ♥meyhanenin mezarlığa bakan masasından♥ღ♥
Mesaj Sayisi 111
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
WWW Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında

вιz αşкı ιℓк σкυℓ уıℓℓαяıη∂α уαğмυя αℓтıη∂α öρüşüякєη вıяαктıк

Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanın ölüm oldugunu göstereyim... birtanesi

Dünyada 2 renk gül olsun,biri kırmızı digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.

Gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insanmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen. Gecemidir bana seni düşündüren yoksa benmiyim seni düşünmek için geceyi bekleyen..

Şimdi sana uzağım bellimi olur belki sıcak bir gülüşle gelirim aklına, ılık bir yağmurla yağarım şehrine, belki deli bir rüzgarla eserim yüreğine.

Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...

Dünyada 2 renk gül olsun, biri kırmızı diğeri beyaz. Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun...

Dün çiçekcinin önünde bir gül gördüm, dünyanın en güze lgünü benim diye haykırıyordu... O gülü aldım, ama en güzel gül olduğu için değil... Seni görüp utansın diye!

Gün gelir bu dünya yok olur Bu kahpe felekte kaderimizde Geldikleri yere giderler Bir gün sen de, ben de toprak oluruz Ama bu sevgime hiç bir şey olmaz O sevgi öyle sevgi değildir Benim sevgim ebedidir güzelim

Sen hiç yağmurlu günde ağlayan toprak gördünmü? Boşuna zorlanma bir tanem göremezsin asla Yalnız seven aşıklar görür onu. Çünkü karşılıksız aşklar her toprağa gömülür.

Bu gece rüyama gir gizlice, beni sımsıkı sar öp kokla iyice, son kez isyanlar savur, küfret güzelce ve sonra çek git kahrolası hayatımdan sinsice!..

Ne dil yeter seni anlatmaya,
Ne göz kıyar sana bakmaya,
Ne ellerim dayanır sana dokunmaya,
Ne kollarım uzanır seni sarmaya
Hiç ömür yeter mi?
Bir sen daha bulmaya bitanesi...

ßeni YormayIn! --> Çok üşengecim!!!.
ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim!
ßana ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum!
Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum...
iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!..
GideLim Diyin! --> GeLiyorum!...
Dalga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !..
Derdinmi var ¿ --> DinLiyorum ...
çOk mu zOr¿ --> Ugra$Iyorum!..
ßana a$Ik oLma! --> ßen zaten a$ığım

---->>> k!m Ne DeRsE DeSin BeN bÖyLeY!m <<<----

Dalımı KıranıN Ağacını Sökerim !!!

oLuRda BiR GüN öLüRsEm ''ŞuNu BiL'' TaBuTuN İçİnDe Ben BeDeNimİn ÜsTüNdE KeFeN BeNİm İçİMdE de Sen oLcAkSıN BİTANEM sen

Ağlamaktan gözlerine kan dolsun, mezarnı görmeden gençliğn solsun, bu kahpe dünya sana mezar olsun benden başkasını seversen eğer

!''SeN BaNa''!''BiR ÖmÜr''! UzAkKeN BeN SaNa BiR NeFeS KaDaR YaKıNıM SeVgiLi.. GeLmEyEcEğİnİ BiLe biLe BeN HaLa SeViYoRuM SeNi!!!

GİymİŞ Kefenİ Beklİyorum,emanetİn Bendeyken Ölemİyorum,gel Al YÜreĞİnİ YÜreĞİmden,kefenİn Cebİ Yok GÖtÜremİyorum...

mİllet Artİst OlmuŞ Sokaklar Sahne Bende YÖnetmenİm.İstedİĞİme Rol Verİrİm
İstedİĞİme Yol Verİrİm

ѕαнιℓℓєя ∂αℓgαуı ηαѕıℓ вєкℓєяѕє göкуüzü мєнтαвı ηαѕıℓ özℓєяѕє кυяυ тσρяαкℓαя ѕυуα ηαѕıℓ нαѕяєтѕє ѕєη вєηιм нαѕяєтιмѕιη   ĞüĹüМ

∂üηуαуα вιя∂αнα gєℓѕєм ѕєνgιℓιм,αяαя вυℓυяυм уιηє ѕєηι ѕєνєяιм ¢єηηєтι ∂єğιşмєм ѕαçıηıη тєℓιηє,öмяüмüη уєттιğι кα∂αя ѕєηι ѕєνєяιм:

ßαzєи şєуттαи ∂!уσя кi! “gιт уαиαş αиℓαт ι¢ιи∂єη gє¢єηℓєяi, тuт уüяєgiи∂єη ѕıкı¢α αк нαуαтιиα! “αмα иєя∂є вєи∂є σ уüzѕüz уüяєк…

ßєηiм ∂αmαяℓaяıм∂α ∂oℓα$αη кiмyαﮓαℓ 1 єткi... ﮓєη α$ıк ∂єğiℓﮓiη qüzєℓiм! ﮓєηiηкisi; єткiyє тєpкi.

●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•

вιя тαтℓı αşк güℓüşü özℓє∂ι gözℓєяιм, νє ѕєη нαηgι αℓєм∂є нαηgι ∂üşℓєя∂є ιѕєη gєℓ, çüηкü güℓüşüηü çσк özℓє∂ιм

уαℓναяιяιм ∂öη{∂ι¢єğιмι мι ѕαη∂ιη} ;ѕєηѕιz уαραмαм{gιвι мι gєℓισ ѕαηα} ;ѕєηѕιz öℓüям{∂ѕєм уαℓαη σℓυя} ;çüηкü ѕєηι ѕєνмιуσяυм!

αятıq ∂αуαηαмıуσяυм єѕкιѕι qιßι ѕєω∂ιм αмα тєякιℓ∂ιм qözуαşℓαяıм ∂υямαк ßιℓмє∂ι кαℓßιм ѕιℓ∂ιкℓєяιηι ѕιℓємє∂ι ηє∂єη'ιηι ßιℓмєк ιѕтєямιѕιη

!!!...υğяαşмα вαвα уσяgυη...!!!

ßêñî Kã§mã ßøğmã ¥ø®mã KîtLêmê §ıKıñTı ¥ã®ãTmã ..! ¢øK §ø®µ §ø®mã Hã¥ãTı Õñêm ®zêdêñ ßî§ê¥ ¥øK§ã ®ãhãT$ız Êtmê ...! §µ§kµñkêñ ¢øk GûzêL§îñ ßµñµ ßøzmâ ...!
ÃLì$mã ßàñà Ñè Ÿãpã¢ağìm ßèLLî ØLmãz! ßèñ ßùgûñ Vãrìm Ÿãrìñ ßîrdèñ Ÿøk ØLùrùm Døkùñmã ßâñâ! Kãpàñmì$ ŸãrãLãrLã DøLùÿùm

вιя ∂ιℓєк αgα¢ı σℓѕαу∂ı єgєя ∂ιℓєğιмι кαℓємℓє ∂єğιℓ кαℓвιм∂єη αкαη кαηℓαяℓα αℓℓαнιм вizi αуιямα уαzαя∂ιм...
gυη gє¢єя нєя ѕєу вıтєя αмα ѕєη вıтмєѕѕıη...

(¯`•._ﻯ€йЇ• ﻛể√!ỳ٥Řﺚщ _ .•´¯)

ѕση вι кєѕ уιηє σηα gι∂ι¢єм ѕση вι кєz ∂υ∂αğıηı öρü¢єм нαуαтıм νυя кαℓвιм...
Ўεмįήįm Ў£мįή DãмãяLãяıмdãkį Kãή Cãήlм ôLگµή.. گεndεή ßã$kãگıήı گ£v£яگ£m ßµ Cãή ßãήã Hãяãм ôLىµή..

Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yüzümü göreceksin.. Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN..

Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!

Öldürecektim seni..
incitecektim seni..
unutacaktım seni... ama lanet olsun!!! kı-ya-ma-dım.

Oysa ben seni sevmelere doyamadım!!!

!!!kanunsuz_hacker!!!

ѕєη∂єη вιятαηє ∂αнα уσкѕα єуωαℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη

Google Words: kanunsuzdan güzel sözler Dosyasi, kanunsuzdan güzel sözler Belgesi, kanunsuzdan güzel sözler Programi, kanunsuzdan güzel sözler Oyunlari, kanunsuzdan güzel sözler Download, kanunsuzdan güzel sözler Resimleri, kanunsuzdan güzel sözler Hikayeleri, kanunsuzdan güzel sözler Haberleri, kanunsuzdan güzel sözler Indir, kanunsuzdan güzel sözler Yükle, kanunsuzdan güzel sözler Videosu, kanunsuzdan güzel sözler Arsivi, kanunsuzdan güzel sözler Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
kanunsuzdan güzel sözler , Paylasim, Oyun, Torrent,kanunsuzdan güzel sözler , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, kanunsuzdan güzel sözler , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, kanunsuzdan güzel sözler

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS