| Haziran 09, 2009, 10:12:04 ÖS |
|
|
 |
|
|
Kadın 72 yaşında
OFFLINE Kamera Açan Kız Ya Çirkinse
Bi insanın dış görünümüyle alay edilmez ama geyik bu nede olsa.
Msn'de kızla sohbet ediyorsun sohbet kamera açma muhabbetine geldi
Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil !
Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ?
Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ? zuhahahahhahahahahhahahah
Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım!
Kız : nasılım ? erkek : Sana tel numaramı vermedim değil mi ? Kız : hayır vermedin , neden ? erkek : iyi !
Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : hayvan !
erkek : tamam kamera açılıyor. Kız : aaa kamerayı neden kapattın ? aaa çevrimdışı olmuş !
Kız : evet nasılım ? erkek : valla senin görüntüyü kaydedip forumda yayınlamak için camını açtırmıştım ama senin bu görüntüyü yayınlamaya kalksam kesin banlarlar
;D ;D ;D
|
|
|
|
|
|
 ---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın-- !!!..BaYaN PiPo..!!!
|
|
| Haziran 11, 2009, 11:20:22 ÖS |
|
MaSaLPeRiSi
|
hahahahaaaa :D:D
|
|
|
|
|
|
Allah der ki: "Kimi benden çok seversen, onu senden alırım." ve ekler: "Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım." ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya.. Öldüm der durur, yine de yaşarsın..!
•°¤*(¯`°MaSaLPeRiSi°´¯)*¤°•
|
|
|
Google Words: kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE Dosyasi, kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE Belgesi, kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE Programi, kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE Oyunlari, kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE Download, kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE Resimleri, kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE Hikayeleri, kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE Haberleri, kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE Indir,
kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE Yükle, kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE Videosu, kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE Arsivi, kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE , Paylasim, Oyun, Torrent,kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, kamerayı acan kız ya ÇİRKİNSE
|
Yükleniyor...
| |