| Eylül 25, 2008, 05:07:05 ÖS |
|
|
 |
|
|
Kalp Hırsızı
Genç hırsız, gecenin sessizliğinde usulca odaya süzülür; feneriyle etrafı şöyle bir kolaçan eder ama çalmaya değer bir şey bulamadığı için yan odaya geçer...
O da ne? ßir uyuyan güsel, tıpkı masallardaki gibi; saçları yüzünü örtmüş ama burnu açıkta birde yorganın dışında kalan ayağı..Hırsız ölesine dalar ki; elindeki fener düşer, tabi uyuyan güzel de uyanır, fırlar yatağından..
-Sen de kimsin? -Görmüyor musun? -€wet görüyorum, ewi soymaya mı geldin?Salona git, gümüşler orda..$u çekmecede de bir kaç parça bişey war, onları da al.Sonra da beni rahat bırak uykum war.
ßir süre sessizlikten sonra kız doğrulur yatağından.ßakar ki; hırsız da hiç hareket yok, öfkelenir..
-Sen daha burda mısın?Sana çalacağın şeylerin yerinide söyledim.Daha ne bekliyorsun?
Hırsız yine hareketsiz; ne konuşuyor ne de kıpırdıyor.Kız öfkeden çılgına döner.
-€ğer böyle aptal aptal yüzüme bakmaya dewam edersen polis çağıracağım... -Pekala!Çağır, hadi durma...
Kız gülümser:
-Senin derdin ne?Yoksa ewi soymaktan waz mı geçtin? -€wet ewi soymaktan wazgeçtim. -Eee!Niye burdasın o zaman? -Seni götüreceğim. -Nasıl?Anlamadım... -Seni götüreceğim dedim... _Sen delisin, ewet ewet gerçek delisin... -Hayır değilim...Seni çalmaya karar werdim... -İyide bunu nasıl yapacaksın?ßeni çuwala koyup sırtına mı yükleyeceksin? -Sence uygunsa...Aslında hepimiz birer hırsız değil miyiz?Zaman zaman yaşamdan bir şeyler çalarız.Arı çiçekten, Ay Güneşten çalmaz mı?Ya hayata ne demeli; o da sinsice götürür...ßende senden çalacağım...
Kız suskundur...
Hırsız '' Artık gidiyorum Prenses.. '' der we geldiği pencereden çıkar gider...Genç kız ardından bakakalır...Günlerce kendini iyi hissetmez...
Uzunca muayeneden sonra, doktor: '' Gariptir ama kalbinizi bulamıyorum.. '' der...
O artık çalıntı kalbini arıyor...
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: KALP HIRSIZI Dosyasi, KALP HIRSIZI Belgesi, KALP HIRSIZI Programi, KALP HIRSIZI Oyunlari, KALP HIRSIZI Download, KALP HIRSIZI Resimleri, KALP HIRSIZI Hikayeleri, KALP HIRSIZI Haberleri, KALP HIRSIZI Indir,
KALP HIRSIZI Yükle, KALP HIRSIZI Videosu, KALP HIRSIZI Arsivi, KALP HIRSIZI Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
KALP HIRSIZI, Paylasim, Oyun, Torrent,KALP HIRSIZI, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, KALP HIRSIZI, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, KALP HIRSIZI
|
Yükleniyor...
|