| Ağustos 26, 2011, 10:21:50 ÖS |
|
|
 |
|
|
Kadir Suresi, Okunuşu ve Anlamı

القدر بسم الله الرحمن الرحيم Bismillâhirrahmânirrahîm Rahmân ve rahîm olan Allah'ın adıyla إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ 1 İnnê enzelnâhü fî leyletilkadri 1 Doğrusu Biz, onu (Kurân'ı) Kadir gecesinde indirdik وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ 2Ve mê edrâke mê leyletülkadri 2 Kadr gecesinin ne olduğunu bilir misin sen? لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ 3 Leyletülkadri hayrun min elfi şehrin 3 Kadr (Kadir) gecesi; bin aydan daha hayırlıdır تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ 4 Tenezzelülmelêiketü verrûhu fîhê biizni rabbihim min külli emrin 4 O gece Rab'lerinin izniyle Ruh ve melekler, her türlü iş için iner de iner سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ 5 Selêmün hiye hattê matla’ıl fecri 5 Artık o gece bir esenliktir gider Tâ [ki] tan ağarana kadarLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapKadir suresi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 04, 2011, 04:33:44 ÖS Gönderen: ^^GuNeSSiM^^ »
|
|
|
|
| Ağustos 26, 2011, 10:23:37 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
Kadir Gecemiz Mübarek olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 26, 2011, 10:56:00 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Kadir Gecemiz Mübarek olsun...
Amin Tüm Müslüman Aleminin Kadir Gecesi Mübarek Olsun
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Kadir Suresi Dosyasi, Kadir Suresi Belgesi, Kadir Suresi Programi, Kadir Suresi Oyunlari, Kadir Suresi Download, Kadir Suresi Resimleri, Kadir Suresi Hikayeleri, Kadir Suresi Haberleri, Kadir Suresi Indir,
Kadir Suresi Yükle, Kadir Suresi Videosu, Kadir Suresi Arsivi, Kadir Suresi Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Kadir Suresi, Paylasim, Oyun, Torrent,Kadir Suresi, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Kadir Suresi, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Kadir Suresi
|
Yükleniyor...
| | |