| Nisan 25, 2008, 12:36:46 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 25, 2008, 10:31:51 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
hehehehe emeğine sağlık :-* resimlerden biri önceden paylaşılmıştı ama önemli değil ;)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 25, 2008, 09:18:20 ÖS |
|
bysessiz19
|
gör özgin bak işte kızlar askerlık yaparsa boöyle oluyormuş ;) ;D
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 25, 2008, 09:46:24 ÖS |
|
SaFKaN
|
gör özgin bak işte kızlar askerlık yaparsa boöyle oluyormuş ;) ;D
hehehe yaa ordaki bayanlar kısmına ben girmiyorum galiba ;) özgin deil özlem :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 12:46:49 ÖS |
|
bysessiz19
|
özür dilerim adını özgin diye biliyordum özlem ::)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2008, 12:48:55 ÖS Gönderen: bysessiz19 »
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 27, 2008, 01:45:15 ÖS |
|
SaFKaN
|
ok önemli deil ayhan ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Kadınlar askere giderse Dosyasi, Kadınlar askere giderse Belgesi, Kadınlar askere giderse Programi, Kadınlar askere giderse Oyunlari, Kadınlar askere giderse Download, Kadınlar askere giderse Resimleri, Kadınlar askere giderse Hikayeleri, Kadınlar askere giderse Haberleri, Kadınlar askere giderse Indir,
Kadınlar askere giderse Yükle, Kadınlar askere giderse Videosu, Kadınlar askere giderse Arsivi, Kadınlar askere giderse Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Kadınlar askere giderse, Paylasim, Oyun, Torrent,Kadınlar askere giderse, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Kadınlar askere giderse, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Kadınlar askere giderse
|
Yükleniyor...
| | | | | |