| Eylül 25, 2008, 04:51:19 ÖS |
|
|
 |
|
|
Birbirini çok seven bi çift birgün trafik kazası geçirirler ve yatalak olurlar. Aynı oda da kalmaktadırlar. Erkek olan cam kenarında kadın olan ise duvar kenarındaki yatakta yatmaktadır. Erkek camdan dışarıda olanları anlatarak kadın da bunları dinleyerek günlerini geçirirler. Erkek kadına dışarıda olanları gün boyu anlatmaktadır. Dur duraksız.
- Aşkım şimdi parka 2 sevgili geldi tıpkı ilk tanıştığımızda gezdiğimiz gibi eleleler ve nasıl mesutlar şu anda bile bizim olduğumuz gibi.
- Aşkım annesi ağlayan çocuğuna baloncudan 2 tane balon aldı ve çocuk hemen sustu.
Ne kadar numaracı şu çocuklar .
- Aşkım şu anda yaşlı bir amca ve yaşlı bir teyze bankta oturmuş sohbet ediyorlar. Çok tatlılar biz de ilerde onlar gibi oluruz inşallah.
Erkek bu şekilde dışarıda olanları anlatarak kızın sıkılmamasını sağlamaktadır. Aslında öyle olduğunu sanmaktadır. Kız hastalığın da etkisiyle aksileşmiş hiç bir şeyden mutlu olmaz olmuştur.
Zamanla erkeği kıskanır ve “keşke ben cam kenarında olsaydım ve dışarıda olanları görebilseydim” der kendi kendine sürekli. Artık kesinlikle onun yerinde olmak istemektedir.
Bu ikilinin özel bir durumu vardır. Şok geçirmeleri durumunda acil müdahale edilmesi gerekmektedir. Yoksa hasta oracıkta ölecektir. Şok anında hastanedekileri haberdar etmek için 2 sininde elinin altında bir düğme vardır. Biri şoka girerse diğeri düğmeye basarak müdahale edilmesini sağlayacaktır.
bir gün yine erkek dışarıda olanları ballandıra ballandıra kıza anlatmaktadır. Kız yine suratı asık olanları kendi izlemek istemektedir ve duvar tarafında olduğu için çok mutsuzdur. Tam o anda erkek şok geçirir. Kız tam düğmeye basacak durur ve düşünür.
(düğmeye basmasam ne kaybederim ki zaten yatalağız birbirimize faydamız yok uyuyordum derim. Hem o ölürse beni cam kenarına alırlar.)
Diye düşünür ve düğmeye basmaz.
Erkek ölür. Kız ise uyuduğunu ve düğmeye basamadığını çok üzgün olduğunu söyler. Kendisini sevgilisinin yatağına geçirmelerini onun kokusunu duymak istediğini söyler. (halbuki o dışarıyı izlemek istemektedir.)
Hastane personeli kızı erkeğin yatağına alacaktır. Kız dışarıyı izleyeceği için çok sevinçlidir. Erkek arkadaşının ölümünü çoktan unutmuştur bile.
Kızı cam kenarına alırlar ve dışarı çıkarlar. Kız oda da yalnız kalmıştır. Çok heycanlı bir şekilde dışarıyı görmek için kafasını cama doğru uzatır ve gördükleri karşısında şoka girer.
Kız camdan baktığında dışarıda hiçbirşey olmadığını yalnızca KAPKARA BİR DUVAR olduğunu görür.
Erkek arkadaşı sırf onun canı sıkılmasın diye kapkara duvara bakarak günlerce ona hikayeler anlatır. Sanki dışarıda yaşanıyormuşcasına bişeyler uydurur ve elinden geldiği kadar kız arkadaşını eğlendirmeye çalışır. Ancak kız arkadaşı bunun mükafatı olarak erkek arkadaşının ölümüne göz yumar .
“ İŞTE GERÇEK AŞK BUDUR.”
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: KADIN VE BENCİLLİK Dosyasi, KADIN VE BENCİLLİK Belgesi, KADIN VE BENCİLLİK Programi, KADIN VE BENCİLLİK Oyunlari, KADIN VE BENCİLLİK Download, KADIN VE BENCİLLİK Resimleri, KADIN VE BENCİLLİK Hikayeleri, KADIN VE BENCİLLİK Haberleri, KADIN VE BENCİLLİK Indir,
KADIN VE BENCİLLİK Yükle, KADIN VE BENCİLLİK Videosu, KADIN VE BENCİLLİK Arsivi, KADIN VE BENCİLLİK Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
KADIN VE BENCİLLİK, Paylasim, Oyun, Torrent,KADIN VE BENCİLLİK, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, KADIN VE BENCİLLİK, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, KADIN VE BENCİLLİK
|
Yükleniyor...
|