| Mart 04, 2008, 07:21:50 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 09, 2008, 12:25:23 ÖS |
|
bαL10cuк
|
zuhaha tabiki yalan :) erkekler kadınları nasıl öldürür acaba?
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mart 09, 2008, 01:10:12 ÖS |
|
bysessiz19
|
walla gerçekten dediğin gibi kadın mılleti değil mi ;D
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Mart 29, 2008, 10:30:55 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
walla gerçekten dediğin gibi kadın mılleti değil mi ;D
hepsi öyle değil ama lütfen yani ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 30, 2008, 12:04:54 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
bencede ozgin yakıştımı bir kıs olarak sana bizi bu hale soktun :)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mart 30, 2008, 12:09:36 ÖÖ |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
bencede ozgin yakıştımı bir kıs olarak sana bizi bu hale soktun :)
ne hale sokmuşum anlayamadım?
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 30, 2008, 12:10:16 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
erkeklerin önünde bizi mahçup ettin ama :)
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mart 30, 2008, 12:14:11 ÖÖ |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
valla mahçup olacak bi durum yok... neyse o işte...bayanım die gerçekleri saklayamam yaa... yalan mı yani kadın milletinden korkulur bi bayan olarak kendim söylüyorum bunu.isteyen katılır isteyen katılmaz bu düşünceye.herkesin kendi düşüncesi saydı duymak lazım... ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 30, 2008, 01:59:09 ÖÖ |
|
EmRe-Y
|
valla mahçup olacak bi durum yok... neyse o işte...bayanım die gerçekleri saklayamam yaa... yalan mı yani kadın milletinden korkulur bi bayan olarak kendim söylüyorum bunu.isteyen katılır isteyen katılmaz bu düşünceye.herkesin kendi düşüncesi saydı duymak lazım... ;)
valla sende aynı benim gibisin doru yerde doruyu sölüyosun tbrk ediorumm seni ;D ;D
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Mart 30, 2008, 02:12:48 ÖÖ |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
valla sende aynı benim gibisin doru yerde doruyu sölüyosun tbrk ediorumm seni ;D ;D evet sende ölesin cidden farkettim bende seni tbrk ediyorum ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 30, 2008, 02:39:17 ÖÖ |
|
EmRe-Y
|
valla sende aynı benim gibisin doru yerde doruyu sölüyosun tbrk ediorumm seni ;D ;D evet sende ölesin cidden farkettim bende seni tbrk ediyorum ;) tşk ederim ;)
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Mart 30, 2008, 10:38:07 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Tabii senın görüşün bu kadın mılletınden korkacak bırsey olduguna ınanmıyorum ama resimdekı gibi erkekle kadın arasındakı ilişki erkek kendnı ucurumdan atmadan kıymetini anlamaz bence bu kadar körler kadınlar he uçurumdan aladıktan bulsun onu mutlu edecek bırını :)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 30, 2008, 12:51:33 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
Tabii senın görüşün bu kadın mılletınden korkacak bırsey olduguna ınanmıyorum ama resimdekı gibi erkekle kadın arasındakı ilişki erkek kendnı ucurumdan atmadan kıymetini anlamaz bence bu kadar körler kadınlar he uçurumdan aladıktan bulsun onu mutlu edecek bırını :) yok yaa o kadarda kör deiller beee ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 30, 2008, 01:17:48 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
BİR ZAMANLAR KARŞILIKSIZ SEVDİM HATALARINA HİÇ YÜZÜNE VURMADIM KIRMAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM AMA O HATALARIMI HEP SİLAH GİBİ KULLANDI ŞİMDİ NE DURUMDA BİLMİYORUM BULUNDUĞU DURUM TAMAMEN ZAMANINDA BİRŞEYLERİ GÖRMEMESİNDEN KAYNAKLI BU ÇEVREMDE SEVEN KARŞILIKSIZ SEVEN TÜM ARKADAŞLARIMIN BASINA GELEN ŞEYDİ HATTA BİR TANESİ BAŞKASIYLA EVLENDİKTEN SONRA ARKADAŞIMI ARAMIŞTI ONDAN BAŞKASIYLA OLAMAZMIŞ GÖZÜ YENİMİ AÇILMILTI SENCE KADINLAR BU KADR KÖR ÇOÇUK ONU BEKLEDİ EVLENMEDİ AMA O BEKLEMEDİ BİR FIRSAT BİLE VERMEDİ BEN BUNA İZİN VERMEDIM AMA BİTTİ DEDİĞİMDE BİTER GÖNERİM KALBİME BİR DAHA KİMSE AÇAMAZ ACISINIDA BEN ÇEKERİM MUTLULUGUNUDA BEN YAŞARIM BELKİ ANLARSIN NEDEN BÖYLE DEDİĞİMİ...
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 30, 2008, 01:22:03 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
BİR ZAMANLAR KARŞILIKSIZ SEVDİM HATALARINA HİÇ YÜZÜNE VURMADIM KIRMAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM AMA O HATALARIMI HEP SİLAH GİBİ KULLANDI ŞİMDİ NE DURUMDA BİLMİYORUM BULUNDUĞU DURUM TAMAMEN ZAMANINDA BİRŞEYLERİ GÖRMEMESİNDEN KAYNAKLI BU ÇEVREMDE SEVEN KARŞILIKSIZ SEVEN TÜM ARKADAŞLARIMIN BASINA GELEN ŞEYDİ HATTA BİR TANESİ BAŞKASIYLA EVLENDİKTEN SONRA ARKADAŞIMI ARAMIŞTI ONDAN BAŞKASIYLA OLAMAZMIŞ GÖZÜ YENİMİ AÇILMILTI SENCE KADINLAR BU KADR KÖR ÇOÇUK ONU BEKLEDİ EVLENMEDİ AMA O BEKLEMEDİ BİR FIRSAT BİLE VERMEDİ BEN BUNA İZİN VERMEDIM AMA BİTTİ DEDİĞİMDE BİTER GÖNERİM KALBİME BİR DAHA KİMSE AÇAMAZ ACISINIDA BEN ÇEKERİM MUTLULUGUNUDA BEN YAŞARIM BELKİ ANLARSIN NEDEN BÖYLE DEDİĞİMİ...
hımm evet şimdi anladım seni aynı durumda ben olmuş olsam senin gibi düşünürdüm :(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür Dosyasi, Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür Belgesi, Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür Programi, Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür Oyunlari, Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür Download, Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür Resimleri, Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür Hikayeleri, Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür Haberleri, Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür Indir,
Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür Yükle, Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür Videosu, Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür Arsivi, Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür , Paylasim, Oyun, Torrent,Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Kadın Milleti Erkeği Nasıl Öldürür
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |