| Haziran 18, 2008, 11:45:35 ÖÖ |
|
|
Arkadaşlar izlesene den nasıl video ekleyeceğim ya bi anlatırmısınız. Bir sürü link var o linklerin hangisini eklemem gerektiğini anlayamadım? Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 18, 2008, 11:00:28 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Modulu kurdum ızlesene videodan vide eklenıyor ama bır sorun nasıl ekledıgını bende bulamadım uzerınde çalısıyorum :)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: izlesene video Dosyasi, izlesene video Belgesi, izlesene video Programi, izlesene video Oyunlari, izlesene video Download, izlesene video Resimleri, izlesene video Hikayeleri, izlesene video Haberleri, izlesene video Indir,
izlesene video Yükle, izlesene video Videosu, izlesene video Arsivi, izlesene video Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
izlesene video, Paylasim, Oyun, Torrent,izlesene video, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, izlesene video, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, izlesene video
|
Yükleniyor...
| |