• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 161 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏  (Okunma Sayısı 161 defa)
Şubat 14, 2010, 06:22:12 ÖS
^^KaPTaN6^^'in Bilgileri
^^KaPTaN6^^
^^BeBeTo^^
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj ^^BeBeTo^^

Cinsiyet Bay
Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 11:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4571
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

1930'ların kaos içindeki dünyasında Kuzeydoğu Asya'da, Kore Yarımadası Japon Emperyalistlerinin eline düşmüştü pek çok Koreli Çinle ülkelerini ayıran Mançurya'ya, atlarla dolu uçsuz bucaksız otlaklara ve vahşi topraklara kaçmıştı, ve bu acımasız yerde hayatta kalabilmek için bazıları kaçınılmaz olarak atlı haydutlara dönüşmüştü.
Bir hırsız olan UTae-gu (Tuhaf) bir Japon subay trenini soymaya kalkışır, ancak işler karışır ve Japonlarla silahlı çatışmaya girer. Kurşun yağmurunun ortasında Qing Hanedanının Mançurya'da bir yere gömdüğü hazinenin yerini gösteren esrarengiz bir haritayı ele geçirir.

Ancak soğukkanlı bir tetikçi olan Chang-yi de (Kötü) haritayı aramaktadır. Tae-gu sadece Japonlarla değil, aynı anda trene saldırmış olan Chang-yi ve adamlarıyla da savaşmak zorunda kalır. Mücadelenin sonunda, sanki gökten inmişcesine gizemli bir adam ansızın kurşun sağanağına dalar ve göz alıcı bir tabanca gösterisiyle Tae-gu'yu kurtarır. Savaştan sağ çıkan Tae-gu hayatını kurtaran bu yabancıya teşekkür ederken onun ödül için kendisinin peşine düşmüş ödül avcısı Do-won (İyi) olduğunu bilmemektedir. Ve bu üç adam Do-won (İyi), Chang-yi (Kötü) ve Tae-gu (Tuhaf) çok geçmeden uğruna savaştıkları bu haritanın Koreli direnişçileri, Çinli, Rus, Koreli dağ haydutlarını ve Japon ordusunu da bir mıknatıs gibi çektiğini keşfedeceklerdir ve kaçınılmaz olan son savaş geldiğinde trendeki yoğun kurşun yağmurunun hafif bir çisentiden başka bir şey olmadığını göreceklerdir.

^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^
Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..!
Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor
Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..!
Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee..

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM

Google Words: İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏ Dosyasi, İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏ Belgesi, İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏ Programi, İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏ Oyunlari, İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏ Download, İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏ Resimleri, İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏ Hikayeleri, İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏ Haberleri, İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏ Indir, İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏ Yükle, İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏ Videosu, İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏ Arsivi, İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏ Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏, Paylasim, Oyun, Torrent,İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, İyi,Kötü,Tuhaf & Joheunnom nabbeunnom isanghannom (2008) TR‏

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS