| Mart 09, 2008, 01:44:45 ÖS |
|
|
Arkadaşlar bir program lazım bilgisayarın sesini yükseltmek için program var mı ? Varsa en kısa sürede bekliyorum.....
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mart 15, 2008, 02:14:03 ÖÖ |
|
DRaGoN
|
sımdı ses karının cıkısına normal olan pc hoparlorlerı takılı ııse dogal olarak ses kartının gucu kaadar ses alısın esencım eger pc hoparlorlerı kendınden ufak da olsa anfılı ıse dogal olarak hoparlorun ustunde ses dugmesı war dır ordan acabılırsın he pc hoparlorlerının ustunde bır ses tusu yok ıse ewde muzık setı war ıse muzık setıne bagla he yuksek ses alırsın he buda yok ıse ses kartı gucsuz dur hıc olmadı 2 + 1 ses sıstemlerı war abın gelınce bı tane alır bunlrın fıatı da 45 lıra cıvarında canım sımdılık bole ıdare et ıstersen he yok ıdare edemem ben ılla yuksek ses alacam dersen abıne bı danıs ben sana yardımcı olurum tamam canım kendıne ıyı bak
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 15, 2008, 11:17:49 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Esen gösterdiğim yolu izle
Bilgisayarım > Denetim Masası > Ses Efekti ve Ses Aygıtları > Ses Ayarı olan pencerede yüksektemi görünüyor kontrol et değilse yükselt
eğer bu işe yaramazsa tüm müzik oynatıcıları (media player , Tunes, Nero) bunlardan herhangı bırının seside kısık olabılır bunları kontrol et aç
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 15, 2008, 11:27:40 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
saolun bu arada bu bana değil kuzene abi Ferdi abi nerdesin gel baq
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 15, 2008, 11:30:44 ÖÖ Gönderen: E_S_M_E_R_B_A_R_B_İ_E »
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: İstek Dosyasi, İstek Belgesi, İstek Programi, İstek Oyunlari, İstek Download, İstek Resimleri, İstek Hikayeleri, İstek Haberleri, İstek Indir,
İstek Yükle, İstek Videosu, İstek Arsivi, İstek Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
İstek, Paylasim, Oyun, Torrent,İstek, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, İstek, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, İstek
|
Yükleniyor...
| | | |