| Kasım 01, 2007, 05:57:23 ÖS |
|
|
işte geldim ben açelya herkese selam şimdiden tanıştığımıza sevindim :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 01, 2007, 06:00:32 ÖS |
|
| Kasım 02, 2007, 02:16:56 ÖÖ |
|
fatcil
|
Hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 05, 2007, 04:12:00 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Masalaskim ailesine hosgeldin açelya
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Kasım 07, 2007, 01:05:10 ÖÖ |
|
DRaGoN
|
aıleye hos geldın acelya ben sırıne nın abısı
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 07, 2007, 08:00:24 ÖS |
|
açelya
|
hoşbulduk drogan bende tuğrulun kardeşi tanıştığımıza sevindim :D6
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 30, 2008, 06:32:57 ÖS |
|
DRaGoN
|
???
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 30, 2008, 06:47:44 ÖS |
|
bαL10cuк
|
hehe hoş geldin açelya sitemize
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 30, 2008, 09:44:42 ÖS |
|
halıbom
|
SELAM ARKADAŞLAR BENDE YENİ GELDİM ::)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 30, 2008, 10:20:41 ÖS |
|
fatcil
|
SELAM ARKADAŞLAR BENDE YENİ GELDİM ::)
öncelikle hoşgeldin aslında yeni konu olarak açsan daha iyi ederdin
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 30, 2008, 10:50:14 ÖS |
|
bαL10cuк
|
halıbom h.g iyi paylaşımlar
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 30, 2008, 10:56:38 ÖS |
|
EmRe-Y
|
hoşgeldin halibom
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Şubat 01, 2008, 10:20:37 ÖS |
|
bysessiz19
|
hoşgeldiniz sitemıze umarım iyi vakıt geçirirsiniz
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
|
Google Words: işte geldim açelya Dosyasi, işte geldim açelya Belgesi, işte geldim açelya Programi, işte geldim açelya Oyunlari, işte geldim açelya Download, işte geldim açelya Resimleri, işte geldim açelya Hikayeleri, işte geldim açelya Haberleri, işte geldim açelya Indir,
işte geldim açelya Yükle, işte geldim açelya Videosu, işte geldim açelya Arsivi, işte geldim açelya Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
işte geldim açelya, Paylasim, Oyun, Torrent,işte geldim açelya, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, işte geldim açelya, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, işte geldim açelya
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | |