| Nisan 14, 2008, 10:41:52 ÖS |
|
|
 |
|
|
Bilgisayarınız risk altında olabilir. Sanal dünyada bulunan virüs sayısı bir milyonu geçti.
Sanal dünyada dolaşımda bulunan virüs, solucan ve truva atı sayısı bir milyonu aştı.
Online güvenlik firması Symantec’in altı ayda bir yayımladığı İnternet Güvenliğini Tehdit Raporuna göre, yeni ve gelişmiş virüs programları tespit edilirken, bu programların büyük bölümü son 12 ayda ortaya çıktı.
Geçen yılın ikinci yarısında 499 bin 811 yeni virüs yazılımı tespit edildiği ve bunun 2007’nin ilk yarısına oranla yüzde 136 artış anlamına geldiği belirtilen Symantec raporunda, 2007 boyunca 711 bin 912 kötü niyetli yazılımın tespit edilmesiyle, internet ortamında dolaşımda bulunan virüs, solucan ve truva atı programı sayısının da 1 milyon 122 bin 311 olduğu kaydedildi.
Tüm kötü niyetli yazılımların neredeyse üçte ikisinin 2007 yılında tespit edildiğini kaydeden Symantec, bu virüs programlarının büyük kısmının Microsoft Windows işletim sistemiyle çalışan PC’leri hedeflediğini ve yüksek teknoloji suçlularının geçmişte kullandıkları virüs programlarının yeni versiyonları olduğunu belirtti
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 15, 2008, 10:28:11 ÖÖ |
|
Professional
Ziyaretçi
|
bise olmas ben baslıca virusum zaten cok cok 45 dk mı alır yenı format ıs bıter nasılsa hardisk ayrı yanma rıskıde yok ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 15, 2008, 10:42:35 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
aman bea benim kaspsky ım var walla msn mi patlatmak isteyenin bile kendi msn si patlıyor
canım kaspsky
yinede bildilendirme içni saol
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 15, 2008, 09:14:38 ÖS |
|
SaFKaN
|
bise olmas ben baslıca virusum zaten cok cok 45 dk mı alır yenı format ıs bıter nasılsa hardisk ayrı yanma rıskıde yok ;D ;D
ii bee iyilikte yaranmıyor... ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 16, 2008, 08:56:49 ÖÖ |
|
Professional
Ziyaretçi
|
vanilya öle demek ıstemedım yaw ısıne yarayan varsa okusun sen ekle ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 16, 2008, 09:36:26 ÖÖ |
|
bysessiz19
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 16, 2008, 09:38:12 ÖÖ Gönderen: bysessiz19 »
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 16, 2008, 07:22:43 ÖS |
|
bαL10cuк
|
bu top banamıydı yani 
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 17, 2008, 06:45:46 ÖÖ |
|
bysessiz19
|
yok genel olarak söyledim ;)
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
|
Google Words: İnternet kullanıcıları dikkat Dosyasi, İnternet kullanıcıları dikkat Belgesi, İnternet kullanıcıları dikkat Programi, İnternet kullanıcıları dikkat Oyunlari, İnternet kullanıcıları dikkat Download, İnternet kullanıcıları dikkat Resimleri, İnternet kullanıcıları dikkat Hikayeleri, İnternet kullanıcıları dikkat Haberleri, İnternet kullanıcıları dikkat Indir,
İnternet kullanıcıları dikkat Yükle, İnternet kullanıcıları dikkat Videosu, İnternet kullanıcıları dikkat Arsivi, İnternet kullanıcıları dikkat Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
İnternet kullanıcıları dikkat , Paylasim, Oyun, Torrent,İnternet kullanıcıları dikkat , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, İnternet kullanıcıları dikkat , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, İnternet kullanıcıları dikkat
|
Yükleniyor...
| | | | | | | |