| Aralık 29, 2007, 01:51:14 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
Birkaç yıllık evli çiftin bir bebekleri olur. Ancak günler haftalar geçtikçe bebeğin çok farklı ve insan üstü yetenekleri olduğu ortaya çıkar..
1 yaşına geldiğinde yetişkin gibi konuşur. 2 yaşında aklınıza gelen her dilde okuyup yazmaya başlar. 3 yaşında ileri matematik profesörleriyle tartışmalara oturur 4 yaşında gelecekle ilgili inanılmaz tahminlerde bulunmaya başlar. Der ki:
- Tam 1 yıl sonra bugün ben öleceğim. Ben öldükten 2 yıl sonra annem ölecek. Annem öldükten 1 yıl sonra babam ölecek...
Ve kesinlikle bir yıl sonra bebek ölür. Baba çok uyanık olduğu için karısını hemen milyarlar değerinde sigortalatır ve 2 yıl sonra da anne ölür....
Baba 1 yıllık ömrünün kaldığının farkında, karısının sigortasından kazandığı milyarlarla evlere, arabalara, seyahatlere ve birbirinden güzel kadınlara yatırım yapar...
ve ölümüne 1 gün kala son parasıyla bir dansçı kız kiralar, önce süperlux villanın havuzunda eğlence, sonra yatak odasında zevk dolu bir gece...
Ve adam herşey bittiğinde gözlerini kapatır şöyle mırıldanır:
- Vay be! Yarın ölmüş olucam... Ama ne hayat geçirdim, herşeyi yaptım! Dolu dolu yaşadım herşeyi. Helal olsun bana...
Ve sonra keyifle uykuya dalar...
Ama o da ne!? Sabah bir de gözlerini açar ki hala yaşıyor..!!!!!!
Yatakta şaşkınlık içinde bakınırken geceyi beraber geçirdiği dansçı kız çığlık çığlığa koşarak içeri girer..
Der ki:
- HEMEN AŞAĞIYA GELİN N'OLUR!.. KAHYANIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA UZANMIŞ YATIYOR. GALİBA ÖLMÜŞ!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Dosyasi, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Belgesi, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Programi, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Oyunlari, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Download, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Resimleri, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Hikayeleri, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Haberleri, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Indir,
İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Yükle, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Videosu, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Arsivi, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :), Paylasim, Oyun, Torrent,İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :)
|
Yükleniyor...
|