• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :)
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 266 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :)  (Okunma Sayısı 266 defa)
Aralık 29, 2007, 01:51:14 ÖÖ
seni_uzerler'in Bilgileri
seni_uzerler
Süper Moderatör
Full Member
*

Cinsiyet Bay
Üye ID 123
Kayit Tarihi Kasım 21, 2007, 03:02:21 ÖS
Nerden Kartal
Mesaj Sayisi 653
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birkaç yıllık evli çiftin bir bebekleri olur. Ancak günler haftalar geçtikçe bebeğin çok farklı ve insan üstü yetenekleri olduğu ortaya çıkar..

1 yaşına geldiğinde yetişkin gibi konuşur.
2 yaşında aklınıza gelen her dilde okuyup
yazmaya başlar.
3 yaşında ileri matematik profesörleriyle tartışmalara oturur
4 yaşında gelecekle ilgili inanılmaz tahminlerde bulunmaya başlar.
Der ki:

- Tam 1 yıl sonra bugün ben öleceğim.
Ben öldükten 2 yıl sonra annem ölecek.
Annem öldükten 1 yıl sonra babam ölecek...

Ve kesinlikle bir yıl sonra bebek ölür. Baba çok uyanık olduğu için karısını hemen milyarlar değerinde sigortalatır ve 2 yıl sonra da anne ölür....

Baba 1 yıllık ömrünün kaldığının farkında, karısının sigortasından kazandığı milyarlarla evlere, arabalara, seyahatlere ve birbirinden güzel kadınlara yatırım yapar...

ve ölümüne 1 gün kala son parasıyla bir dansçı kız kiralar, önce süperlux villanın havuzunda
eğlence, sonra yatak odasında zevk dolu bir gece...

Ve adam herşey bittiğinde gözlerini kapatır şöyle mırıldanır:

- Vay be! Yarın ölmüş olucam... Ama ne hayat geçirdim, herşeyi yaptım! Dolu dolu yaşadım herşeyi. Helal olsun bana...

Ve sonra keyifle uykuya dalar...

Ama o da ne!? Sabah bir de gözlerini açar ki hala
yaşıyor..!!!!!!

Yatakta şaşkınlık içinde bakınırken geceyi beraber geçirdiği dansçı kız çığlık çığlığa koşarak içeri girer..

Der ki:

- HEMEN AŞAĞIYA GELİN N'OLUR!.. KAHYANIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA UZANMIŞ YATIYOR. GALİBA ÖLMÜŞ!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Google Words: İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Dosyasi, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Belgesi, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Programi, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Oyunlari, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Download, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Resimleri, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Hikayeleri, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Haberleri, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Indir, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Yükle, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Videosu, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Arsivi, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :) Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :), Paylasim, Oyun, Torrent,İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, İnsan Üstü Yetenekli BeBek !! :) :) :)

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS