| Aralık 25, 2007, 07:05:26 ÖS |
|
|
yaa şu resimleri pc den yüklerken imageshack e gerek olmasa olmazmı 40 saat bi resmi ayarlaması için bekliom şuna bi çözüm bulalım pc den direk koyalım siteye lütfenn yaaaaaa :'( :'(
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Aralık 26, 2007, 09:28:38 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
 |
|
|
Güzel diyorsun kardeş daha önce resım upload için bazı scripler buldum sitye kurmaya çalıstım ama hepsı hatalı smf oldugu için tabanımız php . php sağlam bir resim scripti bulabılseydım masalaskim kendıne aıt resım scriti olacaktı ama olmadı. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yapbunlarda resım upload sitelerı istersen daha bır coguna ulasabılırsın bir resim scripti yapacak zamanım yok kardeş yakında aranızdan ayrılıyorum bu sitelerle idare edin.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 26, 2007, 01:46:10 ÖS |
|
EmRe-Y
|
peki tşkler..
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
|
Google Words: imageshack 'e HAYIRR!!! :) Dosyasi, imageshack 'e HAYIRR!!! :) Belgesi, imageshack 'e HAYIRR!!! :) Programi, imageshack 'e HAYIRR!!! :) Oyunlari, imageshack 'e HAYIRR!!! :) Download, imageshack 'e HAYIRR!!! :) Resimleri, imageshack 'e HAYIRR!!! :) Hikayeleri, imageshack 'e HAYIRR!!! :) Haberleri, imageshack 'e HAYIRR!!! :) Indir,
imageshack 'e HAYIRR!!! :) Yükle, imageshack 'e HAYIRR!!! :) Videosu, imageshack 'e HAYIRR!!! :) Arsivi, imageshack 'e HAYIRR!!! :) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
imageshack 'e HAYIRR!!! :), Paylasim, Oyun, Torrent,imageshack 'e HAYIRR!!! :), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, imageshack 'e HAYIRR!!! :), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, imageshack 'e HAYIRR!!! :)
|
Yükleniyor...
| | |