| Aralık 24, 2007, 03:54:23 ÖÖ |
|
|
İstanbul'a tüp geçit yapılması için ihale açılmış.. Amerika, Japonya vs. hepsi teklif vermiş, 10 milyar, 20 milyar dolarlar... Bizim Temel'le Dursun ise 10 bin dolarlık bir teklif getirmişler.. Komisyon gitmiş Trabzon'a; Temel'le Dursun'u görmeye.. Demişler ki, "ihaleyi size vereceğiz, anlatın bakalım projenizi?" Temel başlamış anlatmaya... - "Ben gidicem Anadolu yakasına başlıycam denizin altından kazmaya, İdris de gidecek Avrupa yakasından kazacak. Denizin altında ortada buluşucaz." Yetkililer sormuş: - "Peki ya hiç buluşamazsanız ne olcak?" İdris de bu sefer atılmış: - "O zaman bir tüp geçit fiyatına iki tüp geçit yaptırmış olacaksınız..."
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: İki Tüp Geçit Dosyasi, İki Tüp Geçit Belgesi, İki Tüp Geçit Programi, İki Tüp Geçit Oyunlari, İki Tüp Geçit Download, İki Tüp Geçit Resimleri, İki Tüp Geçit Hikayeleri, İki Tüp Geçit Haberleri, İki Tüp Geçit Indir,
İki Tüp Geçit Yükle, İki Tüp Geçit Videosu, İki Tüp Geçit Arsivi, İki Tüp Geçit Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
İki Tüp Geçit, Paylasim, Oyun, Torrent,İki Tüp Geçit, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, İki Tüp Geçit, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, İki Tüp Geçit
|
Yükleniyor...
|