| Şubat 21, 2008, 02:51:58 ÖS |
|
|
 |
|
|
Yüce dağlar koydun sineme Bakışında sihir mi var yar senin Gördüğüm an ateş dştü haneme Her bir yanın alev kor senin
Günbe gün hasretin yakar kavurur Günümü gecemi senle yoğurur Korkarım katlime ferman buyurur Şu sevdanı söküp atmak zor senin
Karagözlüm düştüm senin derdine Bazen çekilirsin dağlar ardına Bilmiyorum şu sevmenin şartı ne Çözülmeyen kanunların var senin
İçimi dökemem zor gelir bana Derdinden dolarak döndüm ummana Ne olur halimi bir anlasana Bakışın güneşten daha nar senin
Ay doğmuş gecede mehtap gibisin En hırçın sularda girdap gibisin Bir türlü bitmeyen hesap gibisin Her tavrın inan ki büyük sır senin
Velhasıl halıma koymadın beni Nerde gördüm nerde buldum ben seni Yanına gelmeye kalksam da beni İnan ki dört yanın boran kar senin
-------------------------------------------------------
Geçmişim bitmiş, kaLmamış hiç bir şey.. Şu aşık hatırımda, Her şeyini terketmiş yoL sakini bir berduşum.. düşünceLerim donmuş kaLmış sevda şarabıyLa sarhoşum.. Ne var ne yok hep unutmuşum GönüL derinliğinde Tek, aşkını buLmuşum.. ... nerden biLeceksin ki aşkında kayboLmuş bu aşıkı bilemessin ,anlayamassın.. feryadını duyamassın.. ama sararmış kağıtlarda göreceksin ki gene yazmış sevda mürekkebiyLe.. aşk damlalarını.. Ve diyeceksin ki; kim yazmış bu kadar candan: 'Seni Canımdan Çok seviyorum..' ............. 'mektup mu versem' diyorum; olmuyor.. erisem mi bakıp gözlerinde; haykırsam mı dağlara aşkını; şiirLere mi sığınsam; günLeri mi saysam aşkın zindanında; Bir GüL uzatsam sevdanın cezbesi anında... kaLbim ;Kalbim musade etmez ki Bilmiş OL!! Haydi!! Ey aşk esintisi!! SerinLet Yanan yüreğimi;GönLüme DoL!! İşte ben büktüm boynumu gidiyorum!!! SiLdim bütün nişaneLeri!!! UnuTTum tüm isimLeri, bütün AnıLarımı terkediyorum.. Başka bir şeyi sevemiyoruM.. ÇünKü Canım!! ''Seni çok seviyorum...'' ''Seni Çok Seviyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 23, 2008, 04:49:22 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Emegine saglık kardesim tŞKler paylasım için
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Mart 18, 2009, 01:36:51 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
nerden biLeceksin ki aşkında kayboLmuş bu aşıkı bilemessin ,anlayamassın.. feryadını duyamassın.. ama sararmış kağıtlarda göreceksin ki gene yazmış sevda mürekkebiyLe.. aşk damlalarını.. Ve diyeceksin ki; kim yazmış bu kadar candan: 'Seni Canımdan Çok seviyorum..' güzel bir şiir paylaşım için sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.. Dosyasi, İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.. Belgesi, İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.. Programi, İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.. Oyunlari, İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.. Download, İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.. Resimleri, İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.. Hikayeleri, İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.. Haberleri, İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.. Indir,
İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.. Yükle, İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.. Videosu, İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.. Arsivi, İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.. Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.., Paylasim, Oyun, Torrent,İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN.., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, İCİMDE BUYUYEN ASKIMIN SATIRLARA DOKULDUGU AN..
|
Yükleniyor...
| | |