| Haziran 02, 2010, 09:45:04 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 23, 2010, 01:51:08 ÖS |
|
claire
|
eywallah
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 19, 2011, 07:35:54 ÖS |
|
OZGURCELIK
|
ICERIGI GORMEDEN NE YAZABILIRIM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR Dosyasi, İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR Belgesi, İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR Programi, İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR Oyunlari, İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR Download, İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR Resimleri, İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR Hikayeleri, İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR Haberleri, İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR Indir,
İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR Yükle, İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR Videosu, İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR Arsivi, İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR, Paylasim, Oyun, Torrent,İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, İçerideki Adam & Inside Man (2006) BRRip TR
|
Yükleniyor...
| | |