| Mayıs 05, 2009, 11:39:21 ÖS |
|
|
 |
|
|
Gülleri sana bırakıp dikenlere gidiyorum Gidiyorum bütün acılarımı vurup sırtıma umutları bırakıp başucuna ıtırları, menekşeleri, kırgüllerini bırakıp şiirlerimi sarıp bohçama yüreğimin yangınına gidiyorum hoşca kal usulboylum, güzel gözlüm hoşca kal.
Gidiyorum gözyaşlarımı papatya diye saçlarına takıp yüreğimdeki yağmurlarla bir ırmağa akmaya gidiyorum içimde yeşerttiğim tüm çimenler sana kalsın sana kalsın baharçiğdemleri, kırgelincikleri, kırkkanatlılar gülleri sana bırakıp dikenlere gidiyorum.
Gidiyorum başımda gam, gözlerimde nem bütün hatıraları bırakıp geride usulca çekip kapıyı ardımdan alıp başımı gidiyorum buralardan şafak sökmeden kimseler görmeden yağmurun yağmadığı çöllere gidiyorum sevgi dolu yüreğimi bir ıssızda yakmak için.
Hoşça kal suyundan çimdiğim dere kana kana içtiğim pınar say ki yaşamadım bu yerlerde nazlı çiçeklerini okşamadım baharın bozguna uğramış bir bostanın hüznüyle bir yaprağın ürpertisine yazıp ömrümü çekip gidiyorum buralardan.
Gidiyorum bir bilinmeze doğru hem yol, hem yolcu olmaya acılarımla başbaşa kalmaya gidiyorum bütün yıldızları takıp kanatlarıma bir kelebek gibi özgür olmaya gidiyorum.
Yüreğimin sızılarında damıttığım her şiiri bin kez öperek ve sökerek sevgiden yana ne varsa göğsümde gecelerin zifiri saçlarında kaybolmaya bir ceylanın gözlerinde ağlamaya gidiyorum.
Bütün borçlarımı ödedim alacaklarımı erteledim artık ne diyecek bir sözüm kaldı sevdiklerime ne okuyacak bir şiirim gözlerimin içindeki iki damla gözyaşı gibi bakmadan ardımdaki uçurumlara alıp götürüyorum yüreğimdekileri de hoşca kal usulboylum, güzel gözlüm hoşca kal.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mayıs 05, 2009, 11:46:42 ÖS |
|
SaFKaN
|
:'( :'( :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 09, 2011, 06:41:30 ÖS |
|
|
Google Words: Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum Dosyasi, Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum Belgesi, Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum Programi, Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum Oyunlari, Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum Download, Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum Resimleri, Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum Hikayeleri, Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum Haberleri, Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum Indir,
Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum Yükle, Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum Videosu, Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum Arsivi, Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum, Paylasim, Oyun, Torrent,Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Hoşçakal Bu Kez Son Dönüşüm Olmayacak Gidiyorum
|
Yükleniyor...
| | |