| Temmuz 29, 2009, 12:27:59 ÖÖ |
|
|
Hiç Korkmadim Aşktan Meydan Okuyarak Yürüdüm üstüne Kanadi Bazen Her Yanim Korkmadim Neler Tükettim Ya Da Kaç Gece Uykusuz Kaldim Kurudu Bazen Ağlamaktan Gözlerim Yine De Değer Aşka Ve Sevdiğime Dedim Hataysa Hata... Yaptiğim Hiçbirşeye Pişman Olmadim Keşkelerimin Gölgesine Siğinmadim Kazanmayida Kaybetmeyide Senden öğrendim. Sevda Masallari Yazacak Sözler Biriktirdim Ve Sana öyle Büyük Birşey Vaad Ettimki Göremedin. Zor Aşkti Benim Sana Beslediğim Imkansizlikti Bana Tattirdiğin Ben Bu Aşkin Adini Yasak Bir Sevda Masali Koydum Seni Seviyorum Seni Seviyorum Yasak Aşkim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Hiç Korkmadim Aşktan Dosyasi, Hiç Korkmadim Aşktan Belgesi, Hiç Korkmadim Aşktan Programi, Hiç Korkmadim Aşktan Oyunlari, Hiç Korkmadim Aşktan Download, Hiç Korkmadim Aşktan Resimleri, Hiç Korkmadim Aşktan Hikayeleri, Hiç Korkmadim Aşktan Haberleri, Hiç Korkmadim Aşktan Indir,
Hiç Korkmadim Aşktan Yükle, Hiç Korkmadim Aşktan Videosu, Hiç Korkmadim Aşktan Arsivi, Hiç Korkmadim Aşktan Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Hiç Korkmadim Aşktan, Paylasim, Oyun, Torrent,Hiç Korkmadim Aşktan, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Hiç Korkmadim Aşktan, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Hiç Korkmadim Aşktan
|
Yükleniyor...
|