| Ağustos 22, 2008, 12:12:33 ÖS |
|
|
bu site ilk acıldıgında 11 uye ile basladı bugun geldıgımızde epey yol kat etmişiz ilk gunde vardım son gunde varım ufak tefek ayrılıklar oldu ama site içinde oldugum zaman paylasımlarımla hep renk vermeye calıstım bazende agır bazende duygusal ama genel anlamda hep neşeli paylasımları sectım yapım bu bu aralar pek giremiyorum işlerin yogunlugu buna en buyuk etken inşallah en kısa zamanda tekrar hep beraber oluruz yeni arkadaslar sizlerde hos geldınız elinizden gelen paylasımları esırgemeyin cunku 2009 yılı bizim ıcın buyuk bır hedef sitede butun eksiklikler gıderilecek en önemlisi chat olayı bunun ıcın bı calısmamız var insallah en yakın zamanda haledecez kadir pek girmiyorum diye bana kızma işler cok yogun tek basımayım biliyorsun seni seviyorum kanka herkes kendine iyi baksın
SAYGILARIMLA...........SERVET
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 22, 2008, 12:20:58 ÖS |
|
SaFKaN
|
aleykümselam umarım herşey daha güzel olacak. iş konusunda da Allah yardımcın olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 22, 2008, 01:53:28 ÖS |
|
skandal_cocuq
Ziyaretçi
|
tesekurler canım saol amin umarım her sey gölümğzce olur :-X
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 22, 2008, 08:20:14 ÖS |
|
n_e_h_i_r
|
saol sende kendine iyi bak Allah kolaylık versin
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Ağustos 22, 2008, 10:45:36 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
kanka brada olman bıle guzel sen işlerini hallet benımde su askerlıgım bıtsın sohbet ve yanında gelecek onlarca süprizimizle insallah masalaskim uyelerıne daha faydalı olacağız daha güzel zaman gecırecekleri daha rahat destek alabılecekleri bir ortam yaratacağız insallah
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: HerkeSe SeLam Dosyasi, HerkeSe SeLam Belgesi, HerkeSe SeLam Programi, HerkeSe SeLam Oyunlari, HerkeSe SeLam Download, HerkeSe SeLam Resimleri, HerkeSe SeLam Hikayeleri, HerkeSe SeLam Haberleri, HerkeSe SeLam Indir,
HerkeSe SeLam Yükle, HerkeSe SeLam Videosu, HerkeSe SeLam Arsivi, HerkeSe SeLam Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
HerkeSe SeLam, Paylasim, Oyun, Torrent,HerkeSe SeLam, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, HerkeSe SeLam, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, HerkeSe SeLam
|
Yükleniyor...
| | | | |