| Ağustos 30, 2007, 08:03:41 ÖÖ |
|
|
Bu slayt gösterısı gercekten çok hosuma boyle sadık asklar kaldımı bılmıyorum ama ınsallah bır yerlerde boyle asklar yasanıyordurr Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Tıkla İndir
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 04, 2007, 10:12:26 ÖÖ |
|
| Eylül 06, 2007, 07:54:11 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
indirebıldın mı kı:) link ölmus de yenıden uplaod edeceğim o yenıden dene ıstersen canım
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 11, 2007, 09:39:19 ÖÖ |
|
| Eylül 11, 2007, 09:40:35 ÖÖ |
|
| Eylül 11, 2007, 09:41:44 ÖÖ |
|
|
Google Words: Hep seni bekledim Dosyasi, Hep seni bekledim Belgesi, Hep seni bekledim Programi, Hep seni bekledim Oyunlari, Hep seni bekledim Download, Hep seni bekledim Resimleri, Hep seni bekledim Hikayeleri, Hep seni bekledim Haberleri, Hep seni bekledim Indir,
Hep seni bekledim Yükle, Hep seni bekledim Videosu, Hep seni bekledim Arsivi, Hep seni bekledim Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Hep seni bekledim , Paylasim, Oyun, Torrent,Hep seni bekledim , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Hep seni bekledim , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Hep seni bekledim
|
Yükleniyor...
| | | | | |