• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 2095 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ  (Okunma Sayısı 2095 defa)
Ocak 15, 2012, 04:11:54 ÖÖ
^^Gսиεگگi๓.°'in Bilgileri
^^Gսиεگگi๓.°
KRaLiÇe
Hero Member
*

Cinsiyet Bayan
Üye ID 35
Kayit Tarihi Eylül 02, 2007, 09:09:32 ÖS
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kimi sinema, kimi müzik kimi de podyum dünyasının ünlüleriydi. Hatta aralarında taçlı güzeller, cesur pozlarıyla tanınan mankenler ve erotik filmlende rol alanlar da var. Ama günün birinde yaşadıkları pırıltılı dünyaya veda edip, manevi dünyaya sığındılar. Kendilerini tamamen dine verdiler. İşte o ünlüler.
"EVİMDE TELEVİZYON BİLE YOK"
Bir dönem televizyon ekranlarının renkli simaları arasında yerini alan illüzyonist Magic Necmi'de maneviyata yönelen isimlerden.

İÇİMDEN GELEN SESİ DİNLEDİM
Televizyon ekranlarının sevimli sunucularından İkbal Gürpınar da içinden gelen sesi dinleyip maneviyata yönelen ünlülerden.Bir süre önce Umre'ye giden Gürpınar, orada tesetüre girmeye karar verdi.

SIRLAR KAPISINI ARALADI
80'li yılların en gözde yakışıklılarından biriydi Reha Yeprem. 1986 da Aydan Adan ve Sema German Ajansı'nda mankenliğe başladı. 1987 de, Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinin açtığı yarışmada sinema kralı seçilerek profesyonel aktörlük hayatına başladı.

BİR ZAMANLARIN MARJİNAL MANKENİYDİ
Özel hayatını bile kameraların, objektiflerin önünde yaşardı. Ama bir gün hayatının aşkı, işadamı Ali Rıza Özderici ile tanıştı ve yaşam onun için başka bir dönemece girdi.

1980'li yılların bebek yüzlü yakışıklılarından biriydi Yaşar Alptekin. Kaleme aldığı Namazla Yeniden Doğdum adlı kitabının tanıtım toplantısında şu sözleri söylemişti: "Ben griydim, Rabbim tozumu aldı bembeyaz oldum. Eski yaşantıma dönmekten korkuyorum." diye konuştu.

KUR'AN'SIZ GÜNLERİM KARANLIKTI
Eşi Eser Noyan ile birlikte seslendirdiği şarkılarla tanınıyordu günün birinde Engin Noyan hayatını tamamen değiştirdi ve kendini dine verdi.

Yeşilçam'ın bir dönemine damgasını vuran ünlü yıldızlardan bir Necla Nazır.Ferdi Tayfur ile uzun süren hayat arkadaşlığı sırasında tesettüre girdi.

TUĞBA; DEMİR PARMAKLIKLAR ARDINDA DİNE SIĞINDI
Özay yakınlarına bu dönemde dini kitaplar okumaya ve namaz kılmaya başladığını söylemişti.

Demir parmaklıklar ardında kaldığı dönemde Seki'nin dini içerikli kitaplar okuduğu avukatı tarafından basına açıklanmıştı.

HAYATA DİRENEBİLMEK İÇİN DİNE SARILDI
Tanrıtanımaz olarak bilinen Cem Karaca da sağlığında "acılara karşı koyabilmek için" dine sarıldığını söylemişti.

"DİNİ UYANIŞ YAŞIYORUM" DEDİ GRUPTAN AYRILDI
Alternatif metal grubu Korn'un gitaristi Brian Head Welch de 3 yıl önce 'dini uyanış' yaşadığını söyleyerek, gruptan ayrılmıştı.

Google Words: HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ Dosyasi, HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ Belgesi, HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ Programi, HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ Oyunlari, HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ Download, HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ Resimleri, HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ Hikayeleri, HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ Haberleri, HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ Indir, HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ Yükle, HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ Videosu, HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ Arsivi, HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ, Paylasim, Oyun, Torrent,HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, HAYATLARI BİR ANDA DEĞİŞTİ

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS