| Nisan 28, 2008, 10:19:40 ÖS |
|
|
Mis gibi özlem kokuyor hava ve sensizligin agır yükü omuzlarımda.Uyumak istiyorum ama , ya seni unutursam diye, ona bile korkuyorum.Herkese yalan söylüyorum."git" dedim ya hani sana ; gitme be.. bırakma.. canımı yakıyor yoklugun.. Kimi senin yerine koymaya çalışsam , elime yüzüme bulaştırıyorum.Ankara bu kadar dar gelmemişti bana.Her yer senin yüzün , her nefeste senin kokun. Canım ,canını özlemiş.. Tenim , tenine hasret .. Aglarken gözyaşlarını toplamak ve yüzüne sürmek istiyorum. Yaralarına iyi gelir bebegim diye.. Minicik bir kız gibi koynuna girip , seni koklayarak mızmızlanarak , uyumak istiyorum.. Periler ugramıyor artık masallara.Şarkılar mutlu etmiyor.Saçımı bile taramıyorum.. Aylar geçti , sen gideli .Ayakta durmak zor da olsa ,başardım. Canımı yaksada yaptıkların , ateşin üstünde yürümeye devam ediyorum..Çok özledim seni be sevgilim..Benim sevgilim , canım , herşeyim.Kokusunu bildigimm tek adam.. Ne yapsan da seviyorum işte seni.. .Hani gitmesen diyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 28, 2008, 11:00:59 ÖS |
|
AŞİNA
|
Çok güzel ,ellerine sağlık canım + rep
|
|
|
|
|
|
Türkçülük Türklüğe kara sevdayla bağlanmaktır...
|
|
|
Google Words: Hani gitmesen diyorum... Dosyasi, Hani gitmesen diyorum... Belgesi, Hani gitmesen diyorum... Programi, Hani gitmesen diyorum... Oyunlari, Hani gitmesen diyorum... Download, Hani gitmesen diyorum... Resimleri, Hani gitmesen diyorum... Hikayeleri, Hani gitmesen diyorum... Haberleri, Hani gitmesen diyorum... Indir,
Hani gitmesen diyorum... Yükle, Hani gitmesen diyorum... Videosu, Hani gitmesen diyorum... Arsivi, Hani gitmesen diyorum... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Hani gitmesen diyorum..., Paylasim, Oyun, Torrent,Hani gitmesen diyorum..., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Hani gitmesen diyorum..., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Hani gitmesen diyorum...
|
Yükleniyor...
| |