• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Hani gitmesen diyorum...
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 410 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hani gitmesen diyorum...  (Okunma Sayısı 410 defa)
Nisan 28, 2008, 10:19:40 ÖS
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mis gibi özlem kokuyor hava ve sensizligin agır yükü omuzlarımda.Uyumak istiyorum ama , ya seni unutursam diye, ona bile korkuyorum.Herkese yalan söylüyorum."git" dedim ya hani sana ;
gitme be..
bırakma..
canımı yakıyor yoklugun..
Kimi senin yerine koymaya çalışsam , elime yüzüme bulaştırıyorum.Ankara  bu kadar dar gelmemişti bana.Her yer senin yüzün , her nefeste senin kokun.
Canım ,canını özlemiş..
Tenim , tenine hasret ..
Aglarken gözyaşlarını toplamak ve yüzüne sürmek istiyorum. Yaralarına iyi gelir bebegim diye.. Minicik bir kız gibi koynuna girip , seni koklayarak mızmızlanarak , uyumak istiyorum..
Periler ugramıyor artık masallara.Şarkılar mutlu etmiyor.Saçımı bile taramıyorum..
Aylar geçti , sen gideli .Ayakta durmak zor da olsa ,başardım. Canımı yaksada yaptıkların , ateşin üstünde yürümeye devam ediyorum..Çok özledim seni be sevgilim..Benim sevgilim , canım , herşeyim.Kokusunu bildigimm tek adam..
Ne yapsan da seviyorum işte seni.. .Hani gitmesen diyorum..

Nisan 28, 2008, 11:00:59 ÖS
AŞİNA'in Bilgileri
AŞİNA
Co-Admin
Jr. Member
*

Cinsiyet Bayan
Üye ID 17
Kayit Tarihi Ağustos 29, 2007, 11:36:48 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 236
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Çok güzel ,ellerine sağlık canım + rep

Türkçülük Türklüğe kara sevdayla bağlanmaktır...

Google Words: Hani gitmesen diyorum... Dosyasi, Hani gitmesen diyorum... Belgesi, Hani gitmesen diyorum... Programi, Hani gitmesen diyorum... Oyunlari, Hani gitmesen diyorum... Download, Hani gitmesen diyorum... Resimleri, Hani gitmesen diyorum... Hikayeleri, Hani gitmesen diyorum... Haberleri, Hani gitmesen diyorum... Indir, Hani gitmesen diyorum... Yükle, Hani gitmesen diyorum... Videosu, Hani gitmesen diyorum... Arsivi, Hani gitmesen diyorum... Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Hani gitmesen diyorum..., Paylasim, Oyun, Torrent,Hani gitmesen diyorum..., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Hani gitmesen diyorum..., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Hani gitmesen diyorum...

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS