| Ekim 07, 2007, 07:12:28 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 19, 2008, 12:37:10 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
sağol paylaşım için sadece 2 dk Atamızı görebilmek için gelmiş işte bu kalabalık herşeyi anlatıyor zaten... ama üzülüyorum Atamın kemikleri sızlıyordur :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Halk Atamızı Uğurluyor Dosyasi, Halk Atamızı Uğurluyor Belgesi, Halk Atamızı Uğurluyor Programi, Halk Atamızı Uğurluyor Oyunlari, Halk Atamızı Uğurluyor Download, Halk Atamızı Uğurluyor Resimleri, Halk Atamızı Uğurluyor Hikayeleri, Halk Atamızı Uğurluyor Haberleri, Halk Atamızı Uğurluyor Indir,
Halk Atamızı Uğurluyor Yükle, Halk Atamızı Uğurluyor Videosu, Halk Atamızı Uğurluyor Arsivi, Halk Atamızı Uğurluyor Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Halk Atamızı Uğurluyor, Paylasim, Oyun, Torrent,Halk Atamızı Uğurluyor, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Halk Atamızı Uğurluyor, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Halk Atamızı Uğurluyor
|
Yükleniyor...
| |