| Haziran 22, 2008, 08:00:33 ÖS |
|
|
bir cok hata giderildi..., artik kaydetmek icin kayit kasedine gerek yok "quicksave" eklendi, benzinlik po olarak degistirildi,-yepyeni silahlar eklendi (kelepce...),-artik tommy yani yonettiginiz adam giydigi giysiler bjk,fb,gs ve ts formalari giyiyor,-yeni olarak avea bayii ve İddaa bayii eklendi,-lokantalarin isimleri degistirildi,-ucaklarda thy yaziyor,-turk arabalari ve motorsikletleri ornek: mobilet,-polis,itfaiye, ambulans isimleri turkce,-kutahya`ya uygun yol tabelalari,-hastahaneler kutahya`ya uygun,-reklam panolari turkce,-yerlerde ucusan gazeteler turk,ve daha bİr coook ozellİk.........not2: ayrica eski gta kutahya city nin yuklu olmasi gerekmez..not3: :) 1 hafta (eylul 2006) İcinde ise "gta kutahya city 2006 ek paket" cikacaktir  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 23, 2008, 03:55:28 ÖS |
|
iori_yagami
|
saol abicim
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 27, 2011, 11:21:49 ÖS |
|
drago_a
|
saol
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 20, 2011, 07:41:02 ÖS |
|
| Aralık 20, 2011, 07:42:36 ÖS |
|
|
Google Words: GTA Kutahya City Dosyasi, GTA Kutahya City Belgesi, GTA Kutahya City Programi, GTA Kutahya City Oyunlari, GTA Kutahya City Download, GTA Kutahya City Resimleri, GTA Kutahya City Hikayeleri, GTA Kutahya City Haberleri, GTA Kutahya City Indir,
GTA Kutahya City Yükle, GTA Kutahya City Videosu, GTA Kutahya City Arsivi, GTA Kutahya City Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
GTA Kutahya City, Paylasim, Oyun, Torrent,GTA Kutahya City, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, GTA Kutahya City, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, GTA Kutahya City
|
Yükleniyor...
| | | | |