| Ağustos 09, 2011, 07:04:37 ÖS |
|
|
Acıyı görmek mi istiyorsun? Gözlerime bak! Dudaklarımda söyleyemediğim sana ait duyguları, Bana her fırsatta bıraktığın yokluğunun acısını fark edeceksin. O zaman anlayacaksın acının sende ne kadar masum durduğunu.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 09, 2011, 07:07:07 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
Biliyorum beni sevdiğini Acıyı tattığını da benden uzaklarda Ama hiç bana sana ait bir şeyi vermedin? Acı tek taraflı olsaydı, Ne yürek dayanırdı ne yaşamın bir anlamı olurdu. Ama yokluk kötü sevdiğim. Bir beden olmak isteyen yüreklerde ayrı ayrı yaşamak kötü. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 09, 2011, 07:16:59 ÖS Gönderen: ^^MASAL^^ »
|
|
|
|
| Ağustos 09, 2011, 07:07:56 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
Acıyı görmek mi istiyorsun? Gözlerime bak! Sen uzakta çok uzakta Bensiz bir yaşamın anlamsız günlerini yaşamaktasın, Benim gibi. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 09, 2011, 07:17:55 ÖS Gönderen: ^^MASAL^^ »
|
|
|
|
| Ağustos 09, 2011, 07:10:36 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
Seni okyanusların diplerinde Bir midyenin içinde ki İnciyi görme ihtimalimin olmadığı gibi kabul ettim aşkım Ve seni hiç ulaşılamayacak dağların zirvesinde Koklayamayacağım bir çiçek olduğunu fark ettiğimde Tek bir şey düşündüm? 
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 09, 2011, 07:14:42 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
Seni seviyorum, Gerçeğin ta kendisi bu iki kelime, Sırf dudaklardan çıkması istenen değil de İçimde taa içimde senin için atan bir kalbin feryadı, Haykırışı bu sevdiğim. Sana ulaşamasam da, Biliyorum ki zavallı kalbim
 Sana ait her şeyi saklıyor en gizli yerlerinde Kanlı ve uykusuz gözyaşlarımın Her gece aynalardan süzülmesi gibi acı veriyor uzaklarda oluşun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Gözlerime bak! Dosyasi, Gözlerime bak! Belgesi, Gözlerime bak! Programi, Gözlerime bak! Oyunlari, Gözlerime bak! Download, Gözlerime bak! Resimleri, Gözlerime bak! Hikayeleri, Gözlerime bak! Haberleri, Gözlerime bak! Indir,
Gözlerime bak! Yükle, Gözlerime bak! Videosu, Gözlerime bak! Arsivi, Gözlerime bak! Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Gözlerime bak!, Paylasim, Oyun, Torrent,Gözlerime bak!, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Gözlerime bak!, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Gözlerime bak!
|
Yükleniyor...
| | | | |