| Kasım 26, 2010, 03:09:27 ÖS |
|
|
Sevmek göz göze gelmeden hayalleri süsleyip sevmek Çok uzaklarda olsa bile taaa yüreginin kuytularında Hissedip delice sevmek... Ha yakın ha uzak ne farkeder ! Yüregime sevda ateşini saldın ya Ha görmek ha görmemek ! Yüregime aşkı sundun ya daha ne isterim ben Yazıyorum yazdıkca yazıyorum ama yüregimdeki O güzel sevdayı anlatmaya yetmiyor Gözlerin kuşanıyor akşamlarımı Hayalin süslüyor rüyalarımı O doyumsuz sevdanı Nakış nakış işliyorum yüregime Aylar geçsede yıllar geçsede Aynı heyecanla bir kuşun minik kalbi gibi Minik bir heyecan ol içimde ve öyle kal yüregimde Bütün mevsimlerin adı sen tadı sen ol ey sevgili... Hüznümde sen gözümde sen özümde sen Sözümde sen dilimde sen gönlümde sen Öykümde sen şiirimde sen Hikayemde sen sen ol sevgilim... Kavuşmayı diliyorum her duamda Gönlüme yazılan güzel sevdam SENİ SEVİYOR SEVİYORUM.! Alıntıdır.!
|
|
|
|
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
|
Google Words: Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam Dosyasi, Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam Belgesi, Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam Programi, Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam Oyunlari, Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam Download, Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam Resimleri, Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam Hikayeleri, Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam Haberleri, Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam Indir,
Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam Yükle, Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam Videosu, Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam Arsivi, Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam , Paylasim, Oyun, Torrent,Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Gönlüme Yazılan Güzel Sevdam
|
Yükleniyor...
|