| Şubat 05, 2008, 09:25:41 ÖS |
|
|
Keşke sana kendimi bu kadar kaptırmasaydım Keşke bilseydim senin bir süre sonra hayatımdan çekip gideceğini Keşke ve yine keşke böyle keşkeli cümlelerle kendimi avutmaya çalışacağımı bilseydim... Bağlanmasaydım bu kadar..
Senin bana ilk seni seviyorum dediğin günü hiç unutmadım Sevginin gerçek olmadığını da şimdi unutmuyorum Dalıp gidiyorum uzaklara Beynim yoruluyor ufuklarda Özlüyorum seni Hani derler ya tek kişilik aşklar zor olurmuş Bende soruyordum kendime birlikteyken bile bir ilişkinin neden bu kadar zor olduğunu Şimdi anlıyorum herşeyi Neden bir aşkın bu kadar zor olduğunu Meğer ben hep tek başıma yaşamışım bu aşkı Meğer kendimi avutacak az bile olsa sevgin yokmuş bende Gidiyorum ben dedin çıkıyorum hayatından Bu kadar kolay gidemezsin Beni bu kadar kolay bırakamazsın Nasıl doldurucam yerini şimdi Bu kalbimi nasıl doyurucam
Şimdi soruyorum sana GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?....
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Şubat 17, 2008, 08:05:36 ÖS |
|
PiSKoPaT_34
|
ikiside sürgün bence emeğine sağlık güzel paylaşım...:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?.... Dosyasi, GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?.... Belgesi, GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?.... Programi, GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?.... Oyunlari, GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?.... Download, GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?.... Resimleri, GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?.... Hikayeleri, GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?.... Haberleri, GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?.... Indir,
GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?.... Yükle, GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?.... Videosu, GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?.... Arsivi, GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?.... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?...., Paylasim, Oyun, Torrent,GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?...., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?...., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, GİDEN Mİ SÜRGÜN KALAN MI?....
|
Yükleniyor...
| |