| Aralık 24, 2007, 03:55:49 ÖÖ |
|
|
İki Karadenizli uçağa binmiş. Uçak havalandıktan sonra uçağın motorlarından biri bozulmuş. Pilot anons etmiş: - "Uçağımızın bir motoru bozulmuştur. Telaşa gerek yoktur". Aradan çok geçmeden ikinci motor da bozulmuş. Pilot anons etmiş: - "Uçağın ikinci motoru da bozuldu....". Temel Dursun'a dönmüş: - "Tursun desene geceyi burda geçireceğiz."
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 24, 2007, 04:48:55 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
hehe ;D ;D maniak uşağum bunlarrr :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 01, 2008, 11:17:43 ÖÖ |
|
iori_yagami
|
zuhahaha emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: Geveyi burada gecireceğiz Dosyasi, Geveyi burada gecireceğiz Belgesi, Geveyi burada gecireceğiz Programi, Geveyi burada gecireceğiz Oyunlari, Geveyi burada gecireceğiz Download, Geveyi burada gecireceğiz Resimleri, Geveyi burada gecireceğiz Hikayeleri, Geveyi burada gecireceğiz Haberleri, Geveyi burada gecireceğiz Indir,
Geveyi burada gecireceğiz Yükle, Geveyi burada gecireceğiz Videosu, Geveyi burada gecireceğiz Arsivi, Geveyi burada gecireceğiz Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Geveyi burada gecireceğiz, Paylasim, Oyun, Torrent,Geveyi burada gecireceğiz, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Geveyi burada gecireceğiz, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Geveyi burada gecireceğiz
|
Yükleniyor...
| | |