| Nisan 29, 2008, 10:13:09 ÖÖ |
|
|
ZAMANI GERİ ALMAYI O KADAR İSTERDİMKİ TEK BIR GUNE GERI DONERDIM HEP O GUNU YAŞAMAK İSTERDİM YALNIZ HEP YENİDEN O GÜNE BAŞLAMAK İSTERDİM HER SABAHIMDA SEN HER YASTIĞA BAŞIMI KOYUŞUMDA SEN NE ZAMAN BİTECEK SENSİZ GÜNLER NE ZAMAN BİTECEK YARSIZ GÜNLER GUNDUZÜM GECEME KARIŞTI SENSİZ SENSİZİM GEL GERİ DÖN BANA YA GEL YADA GEL VUR BENİ KALBİMDEN VURDUĞUN GİBİ ACIMADAN YILLAR ÖNCESINDE YAPTIĞIN GİBİ YADA GEL SON BİR KEZ SARIL BANA BİR DAHA BIRAKMAMACASINA KOKUN BENDEN UZAKTA KALMASIN ÖLÜ GELECEKSE SENİN KOLLARINDA GELSİN BANA KAPANACAKSA GÖZLERİM SENİNLE KAPANSIN SON KEZ DUDAKLARIMDAN YİNE AYNI KELİME DÖKÜLSÜN SENİ SEVİYORUM...
BU ŞİİR İMMORTAL AŞKIMA
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 29, 2008, 10:15:31 ÖÖ Gönderen: KaPTaN6 »
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 29, 2008, 11:33:03 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
süperrr +rep
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 29, 2008, 01:02:04 ÖS |
|
SaFKaN
|
belki gelir,geri döner kaptan...inş şiir çok güsel yüreğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 01, 2008, 08:08:38 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
KİM DÖNER NEREYE DÖNER KİMSE DÖNMESİN İMSEYİ İSTEMİYORUM...
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mayıs 01, 2008, 08:10:02 ÖS |
|
SaFKaN
|
KİM DÖNER NEREYE DÖNER KİMSE DÖNMESİN İMSEYİ İSTEMİYORUM... ok sen bilirsin ben senin açından demiştim inş döner die :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 01, 2008, 08:11:26 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
KİM DÖNER NEREYE DÖNER KİMSE DÖNMESİN İMSEYİ İSTEMİYORUM... ok sen bilirsin ben senin açından demiştim inş döner die :) BENDE KENDIM ACISINDAN DIYOM ZATEN DÖNEN YENIDEN GIDECEK ALISMISKEN BIRAK BIR DAHA GITMESIN VARSIN DÖNMESIN
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 01, 2008, 08:24:12 ÖS |
|
bαL10cuк
|
dönmesin
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Temmuz 11, 2008, 11:31:36 ÖS |
|
снежинка
|
kim bu immortal aşkın yhaa =)
|
|
|
|
|
|
ѕözℓєяιη вüуüк уüяєğιη кüçüк уαηℓışℓαяıη çσк ∂σğяυℓαяıη уσк кєη∂ιηє göяє şαηѕℓıѕıη ƒαкαт вαηα göяє zαναℓℓıѕıη!!!
|
|
| Temmuz 12, 2008, 12:23:12 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
:D
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN Dosyasi, GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN Belgesi, GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN Programi, GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN Oyunlari, GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN Download, GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN Resimleri, GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN Hikayeleri, GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN Haberleri, GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN Indir,
GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN Yükle, GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN Videosu, GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN Arsivi, GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN, Paylasim, Oyun, Torrent,GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, GELECEKSE ÖLÜM SENİN KOLLARINDA GELSİN
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | |