| Nisan 03, 2008, 10:48:25 ÖÖ |
|
|
VAR BEN SENI ANLAMAMK ESEN SEN NEDEMEK UZAYLI KARDESIM ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 03, 2008, 10:50:31 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
hııh sustum tüstüm insan kankasının kardeşine uzaylı dermi hııh >:(
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 03, 2008, 10:51:30 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
TAMAM TAMAM KUSME :-* O KADIR NERDE NEDEN MSN ACMADI BISEY ISTEDIM ONDAN ???
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 03, 2008, 10:52:30 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
daha msn açmıyor sadece çarşı iznine çıkınca açıyor
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 05, 2008, 12:55:57 ÖS |
|
nezo87
|
selam arkadaslar baya bı ayrılık ysadık nıhayet ıslerı yoluna koydum vede geldım tekrar beraber olmak guzel ;)
HOŞGELMİŞSİN SERVET ABİ Bİ TEK BEN GÖRMEDİM GALİBA BÜTÜN ARKADASLAR HEMEN HOŞGELDİN DEMİŞLER BU ARADA BİZ DE DEMİŞ OLDUK SEFALAR GETİRDİN TENİ İŞ YERİ HAYIRLI OLSUN ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: geldik Dosyasi, geldik Belgesi, geldik Programi, geldik Oyunlari, geldik Download, geldik Resimleri, geldik Hikayeleri, geldik Haberleri, geldik Indir,
geldik Yükle, geldik Videosu, geldik Arsivi, geldik Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
geldik, Paylasim, Oyun, Torrent,geldik, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, geldik, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, geldik
|
Yükleniyor...
| | | | |