| Mart 30, 2008, 08:59:05 ÖS |
|
|
selam arkadaslar baya bı ayrılık ysadık nıhayet ıslerı yoluna koydum vede geldım tekrar beraber olmak guzel ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 30, 2008, 09:00:33 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
tekrardan hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 30, 2008, 09:04:33 ÖS |
|
bαL10cuк
|
h.g servet abi paylaşımlarını bekliorus tekrar:D
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mart 30, 2008, 09:36:58 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
h.g. servet abi :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 30, 2008, 10:49:01 ÖS |
|
EmRe-Y
|
abicim hoşşşgellldinnn sefalar getirdin
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Mart 31, 2008, 02:41:56 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
h.b kardeslerim saolun ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 31, 2008, 05:21:43 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
hg servet abi
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 31, 2008, 05:34:26 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
h.b saol
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 02, 2008, 05:28:23 ÖS |
|
iSyanpir
|
servet mubarek her yerde resminle donaltmissin siteyi yakısır
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 02, 2008, 05:29:25 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
Eyvallah kardes ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 03, 2008, 10:38:06 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
La kanka h.g'dınde bos gelmişsin iş yeri açtın hani baklava börek oda olmadı kurbandamı kesmedın pis cimri
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 03, 2008, 10:40:40 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
kestik la kanka valla peder kesti ne mangal yaptık beee dumanı bodruma gelmıstır ;D her hal sen ızne gelınce baklava yedıyecez tabı ask olsun kanka banka hesap no bana mail atsana
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 03, 2008, 10:41:34 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
cimriliği bir kenara bırak birde seni tehdit ediyor >:(
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 03, 2008, 10:44:12 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
Esen gene kecılerın gelmıs ne tehditi ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 03, 2008, 10:45:49 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
geçen gün diyodun kanka seni ele veririm neydi hııh ;D UYANIK :D ;) :) ;D
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: geldik Dosyasi, geldik Belgesi, geldik Programi, geldik Oyunlari, geldik Download, geldik Resimleri, geldik Hikayeleri, geldik Haberleri, geldik Indir,
geldik Yükle, geldik Videosu, geldik Arsivi, geldik Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
geldik, Paylasim, Oyun, Torrent,geldik, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, geldik, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, geldik
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |