| Aralık 30, 2007, 05:19:01 ÖS |
|
|
Garanti Adamın biri bir gün mağazadan bir televizyon çalmış ve tam kapıdan çıkarken yakalanmış.Ertesi gün adamı mahkemeye çıkarmışlar.Hakim karar vermiş -"Bir yıl hapis." Hırsız: -"Ben biliyordum zaten bir yıl olacağını." Hakim: -"Nereden biliyordun."demiş Hırsız: -"Televizyonun üstünde bir yıl garanti yazıyordu demiş."
Hizmetçi Hizmetçinin biri işe yeni girmiş.evin sahibi olan kadın: -Biz 8'de kalkarız,9'da kahvaltı yaparız.demiş. Hizmetçi: -Ben kalkamassam siz başlayın,demiş.
Bekçi Adamın biri bekçilik yaptığı fabrikaya gitmiş, fabrikanın müdürü gelmiş ve hayretle sormuş: - İşe niye geldin kaynanan ölmemişmiydi. Bekçi istifini bozmadan cevap verir: - İş saatlerine eğlenceyi katmam.
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
|
Google Words: Garanti_Hizmetçi_Bekçi Dosyasi, Garanti_Hizmetçi_Bekçi Belgesi, Garanti_Hizmetçi_Bekçi Programi, Garanti_Hizmetçi_Bekçi Oyunlari, Garanti_Hizmetçi_Bekçi Download, Garanti_Hizmetçi_Bekçi Resimleri, Garanti_Hizmetçi_Bekçi Hikayeleri, Garanti_Hizmetçi_Bekçi Haberleri, Garanti_Hizmetçi_Bekçi Indir,
Garanti_Hizmetçi_Bekçi Yükle, Garanti_Hizmetçi_Bekçi Videosu, Garanti_Hizmetçi_Bekçi Arsivi, Garanti_Hizmetçi_Bekçi Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Garanti_Hizmetçi_Bekçi, Paylasim, Oyun, Torrent,Garanti_Hizmetçi_Bekçi, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Garanti_Hizmetçi_Bekçi, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Garanti_Hizmetçi_Bekçi
|
Yükleniyor...
|