| Ocak 12, 2010, 01:17:02 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ocak 24, 2010, 01:20:51 ÖS |
|
|
Google Words: Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı Dosyasi, Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı Belgesi, Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı Programi, Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı Oyunlari, Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı Download, Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı Resimleri, Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı Hikayeleri, Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı Haberleri, Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı Indir,
Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı Yükle, Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı Videosu, Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı Arsivi, Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı, Paylasim, Oyun, Torrent,Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Evrenin Askerleri (2009) Altyazılı
|
Yükleniyor...
| |