| Nisan 20, 2009, 03:55:04 ÖS |
|
|
 Genç ve başarılı bir banker olan Andy Dufresne, karısını ve onun sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawshank hapishanesine gönderilir. İşkence, tecavüz, dayak dahil her türlü kötü koşulun hüküm sürdüğü hapishane koşullarında, Andy'nin hayata bağlı ve her daim iyi bir şeyler bulma çabası içindeki hali, çevresindeki herkesi çok etkileyecektir. Bir süre sonra parmaklıkların arkasında bile özgür bir yaşam olabileceğine bütün mahkumları inandırır. Bu mahkumlardan biri olan Red ve Andy, unutulmaz bir dostluk kurarak hapishaneyi bambaşka bir yer haline getirirler.    
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 20, 2011, 10:53:37 ÖS |
|
canpolatky
|
vwvewrveqvevqvev
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 20, 2011, 10:54:55 ÖS |
|
canpolatky
|
yapcanız işin taaaaa ...... ulan o kadar üyelik formuyla zaman kaybettiriyorsunuz üstelik linkler ölü çıkıyor ne biçim site lan burası .
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 05, 2012, 10:03:48 ÖS |
|
|
Google Words: Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 Dosyasi, Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 Belgesi, Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 Programi, Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 Oyunlari, Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 Download, Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 Resimleri, Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 Hikayeleri, Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 Haberleri, Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 Indir,
Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 Yükle, Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 Videosu, Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 Arsivi, Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 , Paylasim, Oyun, Torrent,Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4 , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Esaretin Bedeli | 1994 | Mp4
|
Yükleniyor...
| | | |