| Haziran 24, 2008, 01:02:21 ÖÖ |
|
|
Benı yakından uzaktan tanıyan bılen arkadaslarıma duyrulur 18 temmuz gunu cuma aksamı uskudar da nısanım var haberınız olsun artık tanıyan arkadasların bazıları asker onlarda dugunumu gelır artık haberınız olsun bekarlıga veda partısı ıstanbul un - sıle-agva ılcesınde yapılacaktır dugun tarıhıne yakın aklınızda bulsunsun dıe celtık bırakım dedım
bide sıle lı arkadaslar varsa agva da clup biber ın acılısı vardır acılısa CEZA yı getırtıyoruz habrınız olsun tamam optum herkezı buralar da olucam oke
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 24, 2008, 01:07:47 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
Hayırlısı olsun dragon Allah mesut etsin... Bide açılış ne zaman onu yazmamışsın... Hee bide şunu sorsam hazır şileli birini yakalamışken şile festivalleri başladımı?
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 24, 2008, 02:43:26 ÖÖ |
|
DRaGoN
|
acılıs bu cumartesı clup bıber agva da ceza yı getırecegımız gun u burda belırtırım o da agva da olcak hazırlıklar bıtsın haber verırım kardes oke
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 24, 2008, 08:26:28 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Allah mesut etsin kardeşim bir yastıkta koca
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 24, 2008, 12:49:57 ÖS |
|
bαL10cuк
|
Allah Mesut Etsin ;)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 29, 2008, 01:51:14 ÖÖ |
|
fatcil
|
Allah mesut etsin kardeşim üsküdarda nerde ve nezaman gelmeyi çok isterim bildir...Yengemizlede tanışmış oluruz bu arada... :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 29, 2008, 07:44:11 ÖS |
|
skandal_cocuq
Ziyaretçi
|
darısı basıma gelmesin Allah mesut eylesın :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 01, 2008, 09:30:13 ÖS |
|
n_e_h_i_r
|
Allah mesut etsin
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Eylül 18, 2008, 05:37:22 ÖÖ |
|
çapa3467
|
ermanıııııııııııııımmm konveyör sıkıstı yardım etseneeee...!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 18, 2008, 10:22:55 ÖS |
|
bαL10cuк
|
£rman abi ortalarda yoQ evLendi ßiLe gaLiba
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Eylül 20, 2008, 07:46:14 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
hayırlı olsun.. allah mesûd etsin.. way be neler olmuşta haberimiz yok ;D
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 20, 2008, 07:47:47 ÖS Gönderen: gunessim »
|
|
|
|
|
Google Words: ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN Dosyasi, ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN Belgesi, ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN Programi, ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN Oyunlari, ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN Download, ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN Resimleri, ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN Hikayeleri, ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN Haberleri, ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN Indir,
ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN Yükle, ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN Videosu, ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN Arsivi, ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN , Paylasim, Oyun, Torrent,ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ERMAN 18 temmuz NİŞANIM var arkadaslar haberınız OLSUN
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | |