| Nisan 24, 2009, 03:03:50 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
 Free Rapid Downloader, Rapidshare ve diğer dosya indirme servislerinden indirmeyi destekleyen basit bir Java indiricisidir. Bir tarayıcı ile bağlantılarınızı sadece kopyalamayın ve bu uygulamaya yapıştırın. Free Rapid Downloader gerisini kendisi idare edecektir. Artık başkaca tıklama veya rahatsız edici bekleme yok.Bunların hepsinin yanısıra bilgisayarınızı kasmıyor ve indirme hızınızı zorlamıyor bu güne kadar yapılan en iyi rapid downloader programı Ana Özellikler * Birden fazla servisten eşzamanlı indirme desteği * Proxy listesini kullanarak indirme * Yükleme geçmişi * Akıllı pano izleme * Sunucuda dosyanın varlığını otomatik kontrol * Otomatik kapanma seçenekleri * Otomatik güncelleştirme eklentileri * Basit CAPTCHA tanıma * MS Windows, Linux ve MacOS üzerinde çalışmaktadır * Kullanımı kolaydır * Çoklu Dil arayüzü - Çek, Brezilya Portekizcesi, Danca, İngilizce, Fransızca, Almanca, Macarca, Çince, Endonezyaca, İtalyanca, Japonca, Rusça, Slovakça, İspanyolca, Türkçe, Lehçe Ukrayna Japonca * Inanılmaz görünüyor * Sadece bu!  
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2009, 01:23:13 ÖÖ Gönderen: KaPTaN6 »
|
|
|
|
| Nisan 24, 2009, 03:15:56 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Çok güzel sanırım herkeze lazım bir program ned eolsa bugun en büyük upload ve download servisi rapid :)
Emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 30, 2009, 01:12:16 ÖÖ |
|
KaPıCı
|
kullanabilirsem mükemmel otesi olajak :D emege saygıyı unutmayalım teşekkurlerrr
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 30, 2009, 01:15:10 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
kullanırsın :B:B ben teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 19, 2009, 05:50:21 ÖS |
|
KaPıCı
|
herkese lazım bundan bu kacıncı yuklemem bilmiyorum ihtiyac olmasa ne işim var deil mi :D teşekkurler çok faydalı bi program
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 19, 2009, 05:55:14 ÖS |
|
SaFKaN
|
canın sıkıldıkça programı indiriyorsun herhalde :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 07, 2009, 06:56:41 ÖS |
|
santana
|
güzel bişiye benziyoo
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 14, 2009, 01:41:19 ÖÖ |
|
djcihan
|
emeğe saygı
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 23, 2009, 08:48:59 ÖÖ |
|
KaPıCı
|
evet canım :Pp canım sıkıldıkca bu programı indiriyorum çünkü indirdiğim dosyayı hep siliyorum nedense :D kusuruma bakma ben böyleyim idare et ... veeeeeee yine yeniden teşekkürü bir borç biliyorum sana . . . P:P:P
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 23, 2009, 01:32:39 ÖS |
|
SaFKaN
|
Rica ederim sizler için varız biz :P
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 20, 2009, 01:52:08 ÖÖ |
|
KaPıCı
|
bak yine indirdim programı ama bu sefer yorum yapmayacam :P P:P:P
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 05, 2010, 08:17:15 ÖS |
|
BircgiM
|
/:\
|
|
|
|
|
|
Başarılı insan;sorunlara hep çözüm bulur,Başarısız insan çözümlerde hep sorun arar... 
|
|
| Şubat 23, 2010, 08:49:16 ÖS |
|
k1ng
|
sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 05, 2010, 02:52:09 ÖÖ |
|
|
Google Words: FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin Dosyasi, FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin Belgesi, FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin Programi, FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin Oyunlari, FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin Download, FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin Resimleri, FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin Hikayeleri, FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin Haberleri, FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin Indir,
FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin Yükle, FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin Videosu, FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin Arsivi, FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin, Paylasim, Oyun, Torrent,FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, FreeRapid Downloader 0.82 Final + Portable Ücretsiz Rapid Kullanıcıları İçin
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | |