• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: aĞLaMaK
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 665 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: aĞLaMaK  (Okunma Sayısı 665 defa)
Nisan 12, 2009, 05:03:30 ÖÖ
Dark_AngeL'in Bilgileri
Dark_AngeL
Administratör
Sr. Member
*

Kisisel Mesaj ●•Yakın olmak için uzak dur benden !!!•●

Cinsiyet Bayan
Üye ID 15
Kayit Tarihi Ağustos 29, 2007, 04:47:56 ÖÖ
Nerden █ Karanlığın içinden █
Mesaj Sayisi 409
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

AĞLAMAK

Ağlamayı düşünüyorum; kimi zaman zor geliyor dalıp gidiyorum düşüncelerin dipsiz kuyusuna...

İnsanlara soruyorum''ağlamak''diyorum nasıl bir duygu anlatırmısınız bana... Kiminin yüzünü acı bir tebessüm kaplıyor, sanki ağlamak onun için bir ızdırapmışçasına....

Kimi ise; sahte bir gülümsemeyle,ağlamak acizlik dermişcesine yüzüme bakıyor.

Benim için ise apayrı bir duygu ağlamak...

İstemeyerek girdiğim, dertlerle, sıkıntılarla dolu siyah denizin limanından ayrılmak, her türlü kederin odama getirdiği karanlıktan sıyrılmak, aydınlanmak, huzur duymak...

Yağmurdan sonra temizlenen yollar, mis gibi toprak kokan doğa gibi ferahlamak, ruhunu tüm kötülüklerden arındırmak ağlamak....

Ağlamak; bir yol ucsuz, bucaksız ağlamak; bir nehir ki, ne kadar coşkulu ise, o kadar derin ve güzel...

Ağlamak;hissettiğine, sevdiğine işaret, umuda yolculuk,hayal dünyasından ayrılmanın verdiği kederden bir parça...

Belki anlatmak isteyipte anlatamadığın, en kuytularda sakladığın düşlerin... Belki de içini dökmek istediğinde boğazına takılan sözcüklerin... Seni hiç bir anında yalnız bırakmayan, seni teselli eden yegane dostundur ağlamak...

Sadece üzüntünün dışa vurumu değildir ağlamak, her düşünceni yansıtan tüm varlığındır. Sevdiğinde, nefret ettiğinde; heyecanlandığında, özlediğinde hep seninledir. Seni en güzel anlatan sözcük,tavırdır insanlara...

Ağlamak hayata karşı samimiyetindir.

Yanağına düşen her bir damla, bir zümrüt kadar değerli, manalı bir söz kadar önemlidir ağlamak...

Hayatın sana sunduğu tek hediyendir... tıpkı değerli üstadımız Necip Fazıl Kısakürek'in ima ettiği gibi:

"Yaradan rahmetini, kahrından üstün tutsaydı.
Ne olurdu halimiz, göz yaşı olmasaydı.."

[alıntı]

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
Haziran 18, 2009, 11:48:47 ÖS
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Cinsiyet Bayan
Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Alıntı
Yanağına düşen her bir damla, bir zümrüt kadar değerli, manalı bir söz kadar önemlidir ağlamak...

gerçekten çok doğru bir cümle olmuş...
okurken bile ağlayasım geldi  :'(

Haziran 28, 2009, 02:37:23 ÖÖ
Dark_AngeL'in Bilgileri
Dark_AngeL
Administratör
Sr. Member
*

Kisisel Mesaj ●•Yakın olmak için uzak dur benden !!!•●

Cinsiyet Bayan
Üye ID 15
Kayit Tarihi Ağustos 29, 2007, 04:47:56 ÖÖ
Nerden █ Karanlığın içinden █
Mesaj Sayisi 409
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
Alıntı

gerçekten çok doğru bir cümle olmuş...
okurken bile ağlayasım geldi  :'(

Güzel gözlerine sağlık canım benim..beğendiğine sevindim..ben çok etkilenmiştim :(

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap

Google Words: aĞLaMaK Dosyasi, aĞLaMaK Belgesi, aĞLaMaK Programi, aĞLaMaK Oyunlari, aĞLaMaK Download, aĞLaMaK Resimleri, aĞLaMaK Hikayeleri, aĞLaMaK Haberleri, aĞLaMaK Indir, aĞLaMaK Yükle, aĞLaMaK Videosu, aĞLaMaK Arsivi, aĞLaMaK Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
aĞLaMaK, Paylasim, Oyun, Torrent,aĞLaMaK, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, aĞLaMaK, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, aĞLaMaK

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS