• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım)
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1493 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım)  (Okunma Sayısı 1493 defa)
Eylül 06, 2007, 05:22:50 ÖS
fatcil'in Bilgileri
fatcil
Administratör
Hero Member
*

Cinsiyet Bay
Üye ID 18
Kayit Tarihi Ağustos 29, 2007, 11:37:03 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 1219
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

lk cd’yi taktığımız zaman otomatik kurulum ekranı açılacaktır:

Install Products butonuna tıklayarak devam ediyoruz.

It is strongly recommended that exit all windows program before running this wizard
                             Warning: This program is protected by copyright and international treaties

Aktif olan programları ve pencereleri kapatınız.
Uyarıcı: Bu program, telif hakkı ve uluslararası antlaşmalarla korunur.
2 uyarıda da Next diyerek ilerliyoruz.

9 ana maddeden oluşan lisans sözleşmesini onaylıyoruz. I Accept butonu seçerek Next diyoruz

First Name (Adınız)
                        Last Name (Soyadınız)
                        Organization (Organizasyon, genelde bilgisayar adı gelir)

Bilgilerinizi girdikten sonra Next diyerek ilerliyoruz.

Son adımda kurulum bilgilerimi gösteren ekran geliyor. Install butonuna basarak kuruluma başlıyoruz

Kurulum devam ediyor:

Kırmızı kareyle işaretlediğim alanlardan kurulumu takip edebilirsiniz.
~5-10 dakika sonra (bilgisayar hızınıza göre değişiklik gösterecektir.) 2. CD’yi takmanız istenecektir.

2. CD’yi takın ve Tamam‘a basın, kurulum devam edecektir. ~5-15 dakika arası sürebilir.
                                      Kurulum tamamlandı.
                                      Installation Complate
                                      Autocad 2008
                                      Succeded

Masaüstüne Autocad 2008 kısayolumuz eklendi. Çalıştıralım.

Eğer Autocad 2008′i kurmadan önce önceki sürümlerinden bir bilgisayarınıza yüklü iste 2008′in ilk açılışında karşınıza Migrate Custom Settings penceresi çıkacaktır. Bu pencere sayesinde önceki sürümlere ait ayarlarınızı Autocad 2008′e aktarabilirsiniz. Eğer toolbar ve menüler, kısayollar oluşturduysanız hepsi 2008′e aktarılır. Bu yüzden tüm seçenekleri işaretleyin (önerilen).
                        Profiles migrated successfully. Would you like to view the log file now.
Profiliniz güncellendi, kayıt dosyası bilgilerini görmek istiyormusunuz diyor, cevabı size kalmış.

VE KARŞINIZDA AUTOCAD 2008

Temmuz 20, 2011, 10:44:46 ÖÖ
iori_yagami'in Bilgileri
iori_yagami
iori_yagami
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj İori_Yagami

Cinsiyet Bay
Üye ID 5
Kayit Tarihi Ağustos 27, 2007, 12:53:29 ÖS
Nerden istanbul
Mesaj Sayisi 1162
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

tam aradağım şeydi emeğine sağlık

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap

Google Words: Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım) Dosyasi, Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım) Belgesi, Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım) Programi, Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım) Oyunlari, Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım) Download, Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım) Resimleri, Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım) Hikayeleri, Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım) Haberleri, Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım) Indir, Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım) Yükle, Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım) Videosu, Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım) Arsivi, Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım) Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım), Paylasim, Oyun, Torrent,Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Autocad 2008 Kurulumu (Resimli Anlatım)

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS