|
Süper Moderatör
Üye Grubu : Sr. Member
Yas : 16
Kayit Tarihi : Şubat 22, 2008, 07:46:26 ÖS
Üye No : 158
Mesaj Sayisi : 333
Rep Gücü : Karma: 5
Kisisel Mesaj : Bir Keşkeye Daha Yer Yok Kalbimde!!
|
 |
« : Ağustos 26, 2008, 10:35:56 ÖS » |
|
Oysaki, hic sucum yokken, delicesine severken Gözyaslarıyla bırakıp gittin Belkide, sen istemedin, istemeden gittin ! Oysaki , bırakıp gittin iste ! oluru yok, cıkısı yok, ödenen günahlar yokGiden var ! Belkide acı vermek istiyordun… Oysaki simdi cekiyorum acı(nı) … Hayallerim yazılarım ,siirlerimgecelerim senle doluCekiyorum iste en büyük acıları …
Oysaki… ne güzel hayallerimiz vardı ‘bize’ dair… Belkide hic düsünmedik birgün bitecegim[ni]izi… O zamanda severmiydik[n] … Ölümüne, bitmemiscesine, bitmeyecekmisiz gibi ! Oysaki bittik, Gittin … Susuyorum …!
Sözcükler bir bir bogazıma diziliyor…Konusamıyorum sensizliginle Haykıramıyorum özlemlerimi, hayallerimi …Yitip gittin Benimse , sözcüklerim,kelimelerim anlamını yitiriyor yavas yavas …belli ki geliyorum sana ! Ne cok sey istiyorduk, ne cok hayal kuruyorduk bize dair Sen gittin ben Bi basıma kaldım…Hayallerimiz, özlemlerimiz Hepsi Hepsi hepsi…bana kaldı … Kalbim kırık ! Sevdamız Yitik … Bitiyorum yavas yavas…
Gidiyorsun ey sevgili, gidiyorsun ! En umulmazı yasayacaktık … Ertelemeden yasayacaktık hayallerimizi En delisini, en cılgınını oynayacaktık asıkların ! Simdi bugunumu yarınlaraYarınlarımı yine yarınlara erteliyorum, Hayaller kurmuyorumBir basımayım yalnızlıgınla
Gittin Oysaki; neleri yasayacaktık senle, Neleri yasayıp, nelerle bogusacaktık !
Simdi yalnızım; Gücüm yokcaresizim… Artık yasamayı bile beceremiyorum
|